До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Instagram-тренд: цієї весни модниці вибирають колорблокінг

Кислотні блейзери з чоловічого плеча, неонові штани кльош, яскраві цукеркові пальта та м’ятні блузи — тренд на барвисті образи заполонив стрічки соціальних мереж. Цієї весни Instagram-інфлюенсери наполегливо закликають відмовлятися від звичної бежево-коричневої гами на користь привабливих для ока комбінацій. Vogue.ua зібрав найкращі виходи streetstyle-зірок і з’ясував, як модниці впроваджують колорблокінг у свій весняний гардероб.

Беззаперечним лідером цієї весни справедливо вважається зелений: всі його відтінки, від пляшкового до смарагдового, від м’ятного до насиченого флуоресцентного, стали справжніми гітами сезону. Пальму першості ж забрав собі неоновий блейзер з гіпертрофованою лінією плечей від The ​​Attico — такий можна знайти в гардеробі данської стилістки Емілі Сіндлев. Не змогла пройти повз цього яскравого тренду й Каролін Далл: кислотні штани кльош H&M дівчина стилізувала з жакетом лавандового відтінку й блузою з флористичним принтом. Пастельний бузковий полонив серце й Перніль Розенкільд: для створення колорблок-образу модниця вибрала трикотажні легінси в рубчик, персиковий топ, пальто кольору хакі й помаранчевий хомут.

Реклама

До ненудного поєднання відтінків фіолетового й зеленого закликають сестри Олівія й Еліс. Радимо придивитися до такого яскравого double dressing, адже парні образи модниць не залишають нікого байдужими — на Instagram-акаунт сестер підписані понад 150 тисяч осіб. Леоні Ганне також полюбляє лаконічні комбінації в дусі колорблокінгу: для свого весняного образу it-girl вибрала насиченіший фіолетовий і зелений. Аксесуар, подібний до захисної маски в тон худі зіграв їй на руку.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.