До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 найкращих весняних образів Емілі Сіндлев

Ця весна — справжній маніфест до яскравих кольорів і відтінків. Поєднувати їх стильно й коректно — річ не проста, тому радимо звернутися по допомогу до професіоналів, і Емілі Сіндлев — одна з них. За Instagram-акаунтом стилістки й модниці з Данії стежить уже понад пів мільйона людей, і кількість послідовників збільшується з кожним днем. Це й не дивно — вміння Емілі міксувати кольори, відтінки й фактури вражає уяву й надихає шанувальниць моди з усього світу на нові експерименти. Vogue.ua зібрав 10 найкращих весняних образів данської it-girl.

Мабуть, улюбленим кольором сезону Емілі Сіндлев можна справедливо вважати зелений — з усіма його переливами. У весняному гардеробі модниці знайшлося місце неоновим жакету з мініспідницею від The ​​Attico і гостроносим лодочкам від Balenciaga, трохи спокійнішим кардигану від Bottega Veneta й туфлям від Amina Muaddi, а також фісташковим джемперам і спідницям. Поєднуючи й без того яскравий зелений, it-girl радить забути про всі модні межі: найкращим доповненням стане флуоресцентний блакитний, насичений баклажанний, яскравий сицилійський апельсин і глибокий пляшковий.

Реклама

Ще одним улюбленим кольором стилістки став червоний: жакети, спідниці та сумки модниця римує з яскравим синім або фіолетовим. Сіндлев не обійшла стороною і тренд на пастельні відтінки: в модному арсеналі Емілі можна побачити лляні штани-палацо кольору морської хвилі, лимонний топ і ніжно-блакитні чоботи на масивній підошві, які it-girl пропонує поєднувати з ніжним total white образом. Весна — найкраща пора для стилістичних відкриттів, які саме час випробувати на собі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.