До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Горошок — принт на всі часи

Легендарний принт polka dot знову головний у жіночому гардеробі. Ще в 50-х роках XX сторіччя в нього стали вдягатися всі: від домогосподарок до зірок кіно. Саме на ці роки й припадає бум горохового принту, із чого почалася його майже щорічна переможна хода світовими подіумами й журналами. Принт на всі часи — так його охрестили модниці. Той самий, який може спокійно вживатися в різних стилях: від стриманих і елегантних до веселих і несерйозних.

Реклама

У поточному сезоні дизайнери знову показали безліч варіацій цього універсального принту. Модні Доми пропонують не соромитися й міксувати кола різного діаметра — як у колекціях Altuzarra, Marc Jacobs і Sacai. Головним трендом став монохромний "гороховий" образ — у весняно-літній колекції Balmain і Haider Ackermann презентували брючні костюми в класичних чорно-білих кольорах. Вічна класика — червона ретро-сукня в горох — відродилася в колекції Michael Kors Collection прямо з епохи стиляг: звісно, з драпіруванням і характерними шлярками.

<b>принт горошек подиум</b>

Vogue.ua зібрав 15 речей у горошок, які можна придбати онлайн уже зараз.

<b>принт горошек предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.