До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних трендів на Тижні моди у Нью-Йорку

Тиждень моди в Нью-Йорку сезону осінь-зима 2023/2023 дійшов кінця — але перш ніж перейти до показів у Лондоні, Мілані та Парижі, ми зібрали 5 головних трендів у колекціях американських дизайнерів, які мають неодмінно зʼявитися у вашому гардеробі через шість місяців. Гортайте нижче, щоб побачити актуальне вбрання наступної осені — від романтичної тенденції на троянди до образів з широкими плечима.

Prabal Gurung
Prabal Gurung

Драпірування на плечах

В осінньо-зимових колекціях 2023 року американські дизайнери зробили ставку на м'якіші форми та силуети. У колекціях з'явилися топи, светри та сукні, що ніжно обіймають плечі. Christian Siriano і Altuzarra запропонували сексуальні топи з драпіруванням на плечах, Prabal Gurung показали теплий светр із вшитим шарфом, Toru Burch — елегантні шовкові сукні зі шлейфом, що колихається на плечах.

Реклама

Christian Siriano
Christian Siriano

Tory Burch
Tory Burch

Altuzarra
Altuzarra

Троянди

Тренд на троянди неможливо не помітити в колекціях брендів, адже вони опинилися скрізь цього сезону: від делікатних бутонів, що були центральним елементом суконь, до флористичних принтів, надрукованих на тканинах. Sandy Liang декорували маленьку чорну сукню дивовижним рожевим бутоном, Christian Siriano прикрасили поділ сукні чорними квітами, а Markarian розписали вбрання червоними трояндами.

Sandy Liang
Sandy Liang

Markarian
Markarian

Christian Siriano
Christian Siriano

Шоколадний

Коричневий колір, що нагадує солодкий молочний чи гіркий чорний шоколад, цього сезону осінь-зима 2023/2024 є фаворитом у колекціях брендів. Brandon Maxwell показали затишну сорочку та спідницю з мʼякої тканини, Proenza Schouler скомбінували вовняне пальто зі шкіряними штанами, а Michael Kors Collection додали обʼємне пальто зі штучного хутра до мікрошортів і светра.

Brandon Maxwell
Brandon Maxwell

Michael Kors Collection
Michael Kors Collection

Proenza Schouler
Proenza Schouler

Маскуліність

Маскулінність, яка, здавалося б, починає поступатися приталеним і жіночнішим силуетам, на Тижні моди у Нью-Йорку знову набула популярності. Зокрема, дизайнери зосередили всю свою увагу на маскулінних пальтах, ніби запозичених з чоловічого гардеробу. Наших фаворитів шукайте в колекціях Luar, Christian Cowan, Thom Browne.

Thom Browne
Thom Browne

Luar
Luar

Christian Cowan
Christian Cowan

Сітка

Ажурне плетіння, що нагадує рибальську сітку, знову претендує стати головним елементом вашого гардеробу наступної осені. Ph5 пропонують вибирати трикотажну сітку, яку можна носити поверх однотонної сукні, Judy Turner поєднують ажурну спідницю зі спортивною толстовкою, а Dion Lee комбінують шкіряні чорні штани із сексапільним топом в сітку.

Dion Lee
Dion Lee

Judy Turner
Judy Turner

PH5
PH5

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.