До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Голі" топи — найгучніший тренд сезону весна-літо 2023

Ми однозначно вже звикли до "голих" суконь, які стали класикою дрескоду знаменитостей на червоних доріжках, проте цього сезону дизайнери пропонують впровадити прозорі речі у повсякденний гардероб. А почати найкраще з "голих" топів, блуз та джемперів, виконаних із делікатного шовку, напівпрозорого трикотажу, провокаційної сітки, ажурного мережива та блискучого макраме. Vogue.ua зазирнув у колекції дизайнерів і зібрав найчуттєвіші топи цього сезону, що піднімають культ жіночого тіла на новий рівень.

Coperni
Coperni

Реклама

Згідно із заявою Ліббі Пейдж, директорки з маркетингу Net-a-Porter, у сексуальному одязі відбулася революція. За її словами, під час Місяця моди у вересні кількість запитів на прозорі топи збільшилася на 600% порівняно із серпнем. Це свідчить про те, що навесні нас чекає бум на відверті речі. Побачити культ жіночого тіла можна і в колекціях дизайнерів, адже кількість прозорих топів досягла своєї максимальної позначки. Деякі бренди, серед яких Coperni, Khaite, Jason Wu Collection і Acne Studios, пропонують не соромитися і носити прозорі топи на голе тіло, поєднуючи з класичними штанами, шовковими шортами, прямими джинсами і легінсами.

Chanel
Chanel

Miu Miu
Miu Miu

Khaite
Khaite

Jason Wu Collection
Jason Wu Collection

Acne Studios
Acne Studios

Водночас інші бренди пропонують більш стриманий, але не менш чуттєвий та вишуканий варіант стилізації прозорих топів. Щоб носити "голі" речі щодня, використовуйте актуальну багатошаровість. Наприклад, поєднуйте відверті топи з бюстгальтерами без кісточок або обтислими майками. Ви також завжди можете накинути жакет або кардиган, прикривши пікантні ділянки. Приклади того, як носити "голі" джемпери та лонгсліви, шукайте в колекціях Prada, Fendi, Rick Owens та Tory Burch.

Fendi
Fendi

Prada
Prada

Rick Owens
Rick Owens

Tory Burch
Tory Burch

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.