До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Головні тренди на червоній доріжці церемонії "Золотий глобус 2020"

Золоті глобуси дісталися своїх власників, вбрання представлені, і час підсумувати цьогорічну церемонію. Наприклад, розібратися в трендах вечірньої моди на прикладі образів з червоної доріжки.

Леді в червоному

Червоний колір цього року став одним з головних на церемонії "Золотий глобус 2020". У червоних вбраннях з'явилися Скарлетт Йоганссон і Ніколь Кідман, а Олівія Колман і Гелен Міррен віддали перевагу багряному відтінку.

Реклама
Скарлетт Йоганссон у Vera Wang
Олівія Колман в Emilia Wickstead
Ніколь Кідман у Versace
Глибоке декольте

Відразу кілька акторок зробили ставку на глибоке декольте, але кожній з них вдалося подати його абсолютно по-різному. Руні Мара створила фірмовий готичний образ, Бел Паулі мала кокетливий вигляд у сукні з рюшами Miu Miu, а Зої Дойч за допомогою розкішного кольє посилила wow-ефект.

Зої Дойч у Fendi
Бел Паулі в Miu Miu
Руні Мара в Givenchy Haute Couture
Нічого зайвого

Частина знаменитостей на червоній доріжці мала підкреслено скромний і стриманий вигляд, а головними в їхніх образах стали карати на сережках і кольє. Так, мінімалістичну сторону цього разу вибрали Маргарет Квеллі, Рейчел Вайс і Ґрета Ґервіг.

Маргарет Квеллі в Chanel
Ґрета Ґервіг у Proenza Schouler
Рейчел Вайс
Принцеса на горошині

Не втрачають своєї актуальності і пишні сукні в стилі діснеївських принцес. Загорнутися в хмару з фатину цього року вирішили Софія Карсон, Дакота Феннінґ і Томазін Маккінзі. Відтінки їхніх вбрань були підкреслено солодкими.

Софія Карсон у Giambattista Valli Couture
Томазін Маккінзі в Valentino
Дакота Феннінґ у Christian Dior
Металічний підтекст

Металізовані сукні на червоній доріжці мали не менш цікавий вигляд за щось підкреслено жіночне і романтичне. Так, сукня Celine у Сірші Ронан нагадувала кольчугу, а вбрання Люсі Бойнтон і Гугу Мбати-Роу більше були схожими на шарудливу фольгу.

Сірша Ронан в Celine
Гугу Мбата-Роу в Gucci
Люсі Бойнтон у Louis Vuitton

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.