До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Головні прикраси церемонії "Золотий глобус 2020"

Якщо торік головною героїнею церемонії стала Леді Ґаґа (зірка з'явилася в ніжно-блакитній сукні Valentino, з кольором волосся в тон до неї і в діамантових прикрасах загальною вартістю 5 мільйонів доларів), то на цій церемонії складно було виділити, "хто на світі всіх миліший". Однак з "важковаговиків" заходу все-таки варто відзначити акторку Скарлетт Йоганссон, яка для головного вечора січня обрала платинове кольє Bvlgari High Jewelry з круглим діамантом вагою в 4,01 карата і 81 круглим діамантом, вінтажний браслет, датований 1959 роком, з 11 діамантами восьмикутної форми, 110 діамантами ограновування маркіза і 44 конічними діамантами в платині і золоті, а також платинові діамантові сережки-цвяшки.

Скарлетт Йоганссон у Bvlgari High Jewelry

Однозначним фаворитом церемонії можна назвати прикраси Harry Winston: цей ювелірний Дім вибрали шестеро дівчат і один чоловік. Так, наприклад, Рейчел Вайс вела захід у кольє Harry Winston New Fifth Avenue з 211 діамантами незвичайної форми і діамантами багетного огранювання (загальною вагою 75,64 карата) з платини. А Гелен Міррен виблискувала в діамантах Harry Winston на суму понад 4 мільйони доларів, велика частина цієї суми – каскадне діамантове кольє (73,55 карата) з платини і сережки з діамантами і рубіновими краплями з золота і платини.

Реклама
Рейчел Вайс у Harry Winston
Гелен Міррен у Harry Winston

Не менш значний арсенал підготувала для премії Зої Дойч. В її кольє Harry Winston знайшлося місце для 110 каратів діамантів і сапфірів. Тільки підвіска з сапфірового кабошона важила 58,69 карата і 22,93 карата в діамантах. Також на акторці були сережки з сапфірами і діамантами, платинові персні з сапфірами і діамантами.

Зої Дойч у Harry Winston

Дженніфер Лопес вибрала кольє Harry Winston з колумбійським смарагдом і сережки з діамантами круглого огранювання, а ще вінтажний діамантовий браслет 1959 року з платини та перстень з діамантами і смарагдами.

Дженніфер Лопес у Harry Winston

Акторка Гленн Клоуз зробила ставку на платинові сережки Cartier High Jewelry з сапфірами і діамантами, перстень Panthère de Cartier з білого золота та онікса з діамантами. За команду Cartier грав цього року і Джейсон Момоа, він вибрав брошку Cartier Fine Jewelry з 18-каратного білого золота з оніксами, смарагдом і діамантами, а також 46-міліметровий годинник Ballon Bleu de Cartier з рожевого золота.

Гленн Клоуз у Cartier High Jewelry
Джейсон Момоа в Cartier Fine Jewelry

Гвінет Пелтроу на собі в цей вечір гордо несла майже 100 каратів діамантових прикрас Bvlgari на чолі з двома кольє Bulgari Fiorever High Jewelry з білого золота. Перше кольє: 1-каратний діамант огранювання "груша", круглий діамант вагою 1,58 карата, вісім діамантових "груш", п'ять круглих діамантів, круглі діаманти і діамантове паве. Друге кольє: круглі діаманти і діаманти-паве. Образ був доповнений довгими сяйними сережками High Jewelry і двома перснями з діамантами High Jewelry.

Гвінет Пелтроу в Bvlgari

Пріянка Чопра виблискувала в Bvlgari High Jewelry. Її кольє з платини з більш ніж 56-ма каратами діамантів коштувало більше 1 мільйона доларів.

Оцініть прикраси інших гостей церемонії:

<b>золотой глобус украшения 2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.