До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід кросівками, які будуть найпопулярнішими у 2023 році

Завдяки своїй зручності й універсальності, кросівки увійшли в мейнстрим й стали тим взуттям, яке можна комбінувати з будь-яким одягом, незалежно від приводу.

Відтоді, як з'явилося поняття dad sneakers, дедалі частіше в моду повертаються старі моделі кросівок з попередніх десятиліть. Наприклад, Гейлі Бібер — одна з найбільших прихильниць adidas Samba. Окрім того, у світі кросівок все частіше стирається межа між "жіночими" й "чоловічими" парами. Тому Емілі Ратаковскі додала до гардеробу модель Salomon. Але найпопулярнішими кросівками останніх сезонів були різні силуети New Balance та Asics. В цьому матеріалі Vogue розповідає про кросівки, які стануть найпопулярнішими у 2023 році.

Реклама
adidas Samba

Відразу зазначимо: adidas Samba – кросівки року. Ця пара відродилася на тлі згасання популярності масивних кросівок у стилі Balenciaga. Це взуття вже не раз було помічене на Кайі Гербер, Беллі Гадід, Кендалл Дженнер і Гейлі Бібер.

Salomon

Скандинавські дівчата зробили кросівки Salomon одним із наймодніших видів взуття. Попри те, що Salomon деякий час були популярною парою у чоловічій моді (у 2019 році вони були визнані кросівками року за версією GQ), саме скандинавки почали постійно поєднувати їх з довгими спідницями та високими шкарпетками. А головною прихильницею Salomon стала Емілі Ратаковкі, яка часто гуляє в них вулицями Нью-Йорка.

Nike Air Kukini

Air Kukini, випущені на початку тисячоліття, — це проста пара, яка опинилася на межі кітчу й потрапила в категорію "потворних" кросівок. Можливо, Air Kukini не є настільки культовим взуттям, як от Jordan або Dunk, але це взуття було створене з думкою про комфорт і їхнє відродження не має пройти повз вашу увагу.

Photo: instagram.com/me.yah
New Balance

New Balance 550 вже кілька сезонів поспіль мають неабиякий попит — ці кросівки розлітаються, наче гарячі пиріжки. Інші варіанти фірмових "татових кросівок" New Balance, зокрема, моделі 530 і 574, також стали улюбленими парами як знаменитостей, так і модних інфлюенсерів.

Asics Gel-1130 та Asics Gel Quantum

Asics залишився класичним брендом спортивного одягу, який, попри це, продовжує збільшувати свою популярність. Багато хто з модних ентузіастів обирає кросівки Asics Gel-1130 і Asics Gel Quantum як доступну альтернативу Balenciaga.

За матеріалами vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.