До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наступної весни ми будемо носити мішкуваті джинси

Чи можна офіційно викреслити з гардеробу скінні? Кейт Мосс з'явилася на показі Richard Quinn сезону весна-літо 2022 в ретропарі bootcut, але, якщо орієнтуватися на подіуми, в доступному для огляду майбутньому мішкуваті джинси стануть головними зірками сезону.

Peter Do, весна-літо 2022

Саме колекції весна-літо 2021 вперше натякали на відмову світу моди від джинсів скінні. Дизайнери відстоювали вільні силуети, які відсилали до зручних спортивних костюмів. У сезоні весна-літо 2022 бренди зберігають невимушені форми, реконструюючи мішкуваті джинси.

Реклама
Rejina Pyo, весна-літо 2022

Демна Гвасалія розпочав роботу над сезоном весна-літо 2022 ще в червні, представивши потім футуристичний подіум Balenciaga Clones. "Аудиторія" була фальшивою, створеною в цифровому форматі відеопродюсером Квентіном Деронзьє, але одяг — включно з великою колекцією з деніму — був справжнім. Мішкуваті джинси в дусі карго, прикрашені логотипами Balenciaga, закріпленими на талії ременем з монограмою в стилі кітч.

Balenciaga, весна-літо 2022

У Нью-Йорку сестри Олсен дотримувалися своєї перевіреної (і надзвичайно впливової) мінімалістської естетики. Вони по-справжньому освоїли джинсову тканину в колекції весна-літо 2022. Перша колекція Пітера До, представлена ​​на подіумі, також виправдала всі очікування індустрії.

Molly Goddard, весна-літо 2022

На Лондонському Тижні моди Molly Goddard представили злегка пом'якшені версії своїх фірмових оборок. Джинси також були в центрі уваги бренду в цьому сезоні. Перший образ, в якому дизайнерка заримувала лососево-рожеву блузу зі складками і рюшами з синіми мішкуватими джинсами, які носила Еді Кемпбелл, уособлював милий і святковий настрій.

Vogue.ua зібрав найстильніші широкі джинси, які варто додати до свого гардеробу вже зараз.

<b>мешковатые джинсы предметка</b>

Текст: Alice Cary

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.