До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джинс-тонік: наймодніший денім літа

Джинсовий одяг відкриває широкий простір для стилістичних експериментів. Колись суто утилітарний, денім став улюбленою уніформою головних модниць світу. Цього сезону є попит на пошарпані сорочки з плеча бойфренда й джинси кльош, як у юної Джейн Біркін, у яких фігура видається стрункішою. У колекції київського ЦУМ знайдуться і моделі з характером – від хуліганських джинсових курток до цілком респектабельних комбінезонів з кокетливими воланами.

Навпаки
Архів Vogue UA, квітень 2016

Хуліганський перелицьований джинсовий patchwork, грубі шви, потертості, необроблені краї й місткі кишені — цього літа слушний час порушувати модні табу й без докорів сумління показувати бунтарський характер.

Реклама

<b>джинсы наоборот</b>

Класика жанру

Класичні денім-моделі, безсумнівно, будуть у пошані: бермуди, flared leg jeans і джинсові куртки, які колись популяризували культові фігури Елвіс Преслі й Джеймс Дін, — речі, з якими просто відтворити трендовий денім total look.

Джейн Біркін, 1976

<b>Джинсы классика</b>

Білими нитками

Денім усіх відтінків білого вже став синонімом літа: у ньому — елегантність і крапля зухвалості, літня розслабленість і аристократичний шик. Алебастровий, бланжевий і молочний — легкий спосіб додати в гардероб свіжості й прохолоди.

Архів Vogue UA, квітень 2016

<b>джинсы белые</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.