До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Колір осені за версією Pantone: вершкове масло з ромом

Червоний гренадин, балетний пуант, золотистий лайм, синя півонія і золотистий портвейн – шостий номер у своїй обов'язковій колористичній програмі спеціалісти інституту кольору Pantone віддали насиченому і теплому відтінку під назвою "вершкове масло з ромом" чи butterum. Подібні йому відтінки вже проходили сезонами раніше під кодовими словами "верблюжий", "кориця", "колір засмаги", "кава з молоком" і "вершкова іриска". Усі смачні епітети суті кольору не змінюють – це напевно ж один з найпотрібніших і найважливіших кольорів осені, а без butterum пальта неможливо уявити собі гардероб сезону, що наступає, так само, як і сім, і п'ять років тому не можна було прожити без плаща чи пальта camel. Раніше від усіх трендовий колір розпізнав ДональдТрамп, адже його волосся – це справжня ода butterum.

Lacoste, MarcJacobs, Michael Kors

На подіумах у колекціях осінь-зима 2017/18 більшою мірою "сливово-ромовий" зустрічався в монолуках, як у JasonWu та Lacoste, на шоу MarcJacobs подібні комплекти були докомплектовані золотими ланцюгами, кольоровими сумками та коричневим хутром. За будь-якої колірної "ситуації" варто враховувати, що відтінок butterum буває підступним і, якщо неправильно підібрати його під свій тип зовнішності, то є ризик мати хворобливий і блідий вигляд. Але й цю проблему можна вирішити, не перевдягаючись, а за допомогою персикових чи ляльково-рожевих рум'ян, а також соковитої ягідної помади.

Реклама

<b>сливочное масло и ром</b>

Читайте також:

Почему возвышать дурной вкус – модно​

Перша база: 15 бавовняних сорочок на кожен день

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.