До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Kiss Me: 13 стійких помад, які залишать слід у пам'яті, а не на шкірі

Стійка помада та, яка має однаково чудовий вигляд у момент її нанесення і довгі години потому. Vogue.ua вибрав найкращих представників жанру, які знадобляться не лише у Всесвітній день помади.

Для ефектного виходу стійка помада необхідна. Вона витримає випробування шампанським, поцілунками, затяжними бесідами і залишиться незмінно яскравою на фото. Єдиний тест, який з нею не варто проводити, жирна їжа (не лише фуа-гра, а й заправлені оливковою олією салати).

Реклама
Creatures of the Wind
КУШОН

Кушони – модний азійський б'юті-винахід, що перекочував до косметичок європейок з потужної подачі Lancome. Старт був настільки успішним, що після тональних марка випустила кушони для губ, щік та СС-кушони. Торік представили лімітовані відтінки кушону Juicy Shaker – зефірний Marshmattack та яблучний Apple Me. Пахнуть маршмелоу та яблуком, солодкі на смак.

Блиск для губ Juicy Shaker, відтінок 281 Marshmattack та 401 Apple Mois, Lancome
ТІНТ

Любов до тінтів породила марка Benefit (що входить у концерт LVMH, який випускає косметику Dior, Guerlain, Givenchy, Kenzo, Acqua di Parma і т.д.). Тінт – пігментований засіб легкої текстури, що втягується в шкіру й залишається на ній ніжною, природною барвою, наче дівчина кусала губи чи цілувалася донезмоги. Тінт є і в Guerlain (його можна полюбити лиш за одну упаковку) і Dior Lip Tattoo.

<b>тинтовый факушка</b>

РІДКА ПОМАДА

Рідкі помади дарують ефектне покриття (як правило, оксамитове) і не сушать губ. Їхня головна перевага в тому, що аплікатором зручно малювати контур – олівець не потрібен.

<b>жидкие помады</b>

ПОМАДА

Нове покоління стійких помад не сушить губ. Більше того, новий Dior Addict Lacquered Stick взагалі зволожує, а "з’їдається" благородно і поступово.

<b>просто помады</b>

Більше краси в Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

Акцент на глаза: летние коллекции макияжа Chanel, Dior и Yves Saint Laurent

Пляж и макияж: 10 лучших средств

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.