До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Топи-халтери: що це таке і як їх носити

На хвилі тотальної ностальгії і романтизації нульових у моду, крім спідниць і брюк з низькою посадкою, повернулися і halter tops — топи з лямкою, перекинутою через шию. І в поточному, і в прийдешньому осінньо-зимовому сезоні дизайнери наполягають, що носити такі топи можна з усім — вони однаково затишно почуваються в компанії міні-спідниць і максі, звичайних в'єтнамок і туфель на підборах. Існують також і сукні подібного крою, що асоціюються переважно з пляжним відпочинком або все тією ж турбулентною модою двохтисячних, проте саме топи знову заполонили streetstyle-хроніки — не без допомоги Instagram.

Givenchy, весна-літо 2020
Jacquemus, осінь-зима 2020/2021

В епоху розкішних нульових Instagram, звісно, не було, але інфлюенсери були. Серед них — Періс Хілтон, Мерайя Кері, Дженніфер Лопес, чиїм стилем захоплювалися і продовжують захоплюватися мільйони. Частими союзниками halter tops тоді були джинси з низькою посадкою і розсипом стразів, масивні сережки-кільця і ​​всілякі прикраси для волосся.

Реклама
Холлі Беррі, 2000 рік
Мерайя Кері, 2000 рік

У наш час нової популярності топи-халтери здобули завдяки виходам сестер Хадід, Кендалл Дженнер і Емілі Ратаковскі, а також Instagram-активістікам, які швидко підхопили ідею. Головна перевага halter tops — вони цілком невибагливі в стилізації. Такі топи — легкий спосіб урізноманітнити гардероб, а носити їх можна не тільки влітку.

Vogue.ua зібрав найкращі топ-халтери для спекотних серпневих днів.

<b>halter tops products</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.