До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найпопулярніші вирізи сезону весна-літо 2019

Роль вирізу у створенні образу складно переоцінити. Він може як приховати недоліки фігури, так і підкреслити переваги — змоделювати форму обличчя, подовжити шию, відкрити лінію декольте або зробити акцент на витончених ключицях. Цього сезону домінують: класичний круглий викот, елегантний квадратний, всілякі варіації V-подібних і асиметричні варіанти, а також такі, що переключають увагу на струнку талію. Vogue.ua зібрав знакові вирізи з колекцій дизайнерів весна-літо 2019.

Chanel весна-літо 2019
V-подібний

Традиційно V-подібний виріз на сукнях і блузах вважають найпривабливішим: він візуально подовжує шию і підкреслює лінію декольте. До того ж, такий викот залишає місце для безлічі літніх прикрас — підвісок у формі морських черепашок, фантазійних квітів, етнічних кулонів або блискучих ниток кристалів.

Реклама
Oscar de la Renta весна-літо 2019
Zimmermann весна-літо 2019

<b>вырез V</b>

Квадратний

Квадратний викот став модним ще в середині XVIII століття і асоціюється з образами Марії-Антуанетти. У новій інтерпретації каре або U-подібний виріз прикрашає лаконічні монохромні образи в англійському стилі Ellery, квіткові сукні Dolce & Gabbana, оксамитові вечірні образи в колекції Miu Miu, повсякденні лляні образи Sleeper і романтичні сукні Solid & Striped для відпочинку на березі океану.

Dolce & Gabbana весна-літо 2019
Rodarte весна-літо 2019

<b>вырез квадрат</b>

Асиметричний

Шанувальниці нестандартних рішень знайдуть віддушину в викотах складного крою. У центрі уваги — романтичні сукні та блузи з оборками, що оголюють одне плече, складні сорочки нетривіальних фасонів і елегантні топи, що підкреслюють тендітні ключиці.

Self-Portrait весна-літо 2019
Balenciaga весна-літо 2019

<b>вырез асимметричный</b>

Провокаційний

Сміливим дівчатам припадуть до смаку образи з провокаційним декольте. Якщо одяг зі стандартним V-подібним вирізом можна з легкістю вдягнути в офіс або на ділову зустріч, то вбрання з глибокими викотами доречні виключно для вечірніх заходів або курортного відпочинку.

Saint Laurent весна-літо 2019
Elie Saab весна-літо 2019

<b>смелый вырез</b>

Круглий

Топи, блузи та сукні з круглим викотом — класика, яка буде актуальною ще багато років. Дизайнери в новому сезоні потрудилися на славу і представили різноманітні літні образи з практичними вирізами. Так, у колекції Valentino з'явилися невагомі вечірні максі-сукні з ніжного тюлю, а Ulla Johnson і Ganni зробили ставку на повсякденні сукні.

Valentino весна-літо 2019
Ulla Johnson весна-літо 2019

<b>круглый</b>
На талії

Серед наймодніших фасонів у новому сезоні весна-літо 2019 левова частка уваги дісталася витонченим вирізам на талії. Дизайнери пропонують вдягати шовкові монохромні сукні, які частково оголюють підтягнутий живіт і косі м'язи преса.

Dion Lee весна-літо 2019
David Koma весна-літо 2019

<b>вырез на талии</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.