До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З чим носити шовкові сукні-комбінації цієї осені

Шовкова сукня в стилі білизни — класичний елемент гардеробу, який ніколи не вийде з моди. Влітку носити slip-dresses можна на голе тіло з ефектними босоніжками, а в зимовий період грати в багатошаровість. Ви можете доповнювати шовкові комбінації в стилі 1990-х років об'ємними кардиганами, светрами крупного плетіння й теплими жакетами. Подібні сукні в стилі білизни добре римуються з водолазками, високими чобітьми, спортивними толстовками, теплими колготками і навіть з брюками й джинсами. Vogue.ua зазирнув у колекції до дизайнерів сезону осінь-зима 2021/2022 і показав, з чим можна носити чуттєві й елегантні шовкові сукні цієї осені.

Jil Sander

Осінньо-зимовий сезон не привід забути про струмливі сукні-комбінації, що асоціюються з літнім теплом і вечірніми івентами. Цього сезону вони можуть стати універсальним елементом у гардеробі. Так, Jil Sander пропонують надягати темно-синій slip-dress з обробленням із чорного мережива в парі зі щільним жакетом, що добре тримає форму. Зі взуття до такого образу ви можете підібрати грубі черевики або чоботи на підборах, що заходять під сукню. Важливою деталлю стануть ефектні прикраси, до прикладу, намисто з великих ланок або масивні сережки. Спробуйте поєднувати делікатну комбінацію зі светром крупного плетіння, як це роблять No.21. Бренд не лише показав у своїй колекції практичне рішення на осінньо-зимовий сезон, а й використав гру модних та базових відтінків — лавандового з бежевим.

Реклама
Atlein
Miu Miu

Одним із наймодніших і найнебанальніших способів уписати сукню в білизняному стилі в осінній гардероб — поєднувати її з брюками. Приклад подібного образу показали Atlein. Ви також можете накинути на плечі дуту куртку замість пальта. Тепер можна не переживати, що ви замерзнете у шовковій сукні, адже її можна поєднувати зі щільними колготками й зимовим взуттям, надихнувшись колекцією Міуччі Прада для Miu Miu. Для вечірнього виходу спробуйте подружити босоніжки з хутром і вовняне пальто з улюбленим slip-dress, як це роблять Dries van Noten, або носіть сукню з чоботями в монохромній кольоровій гамі, за прикладом Fendi. Ще один спосіб як обіграти білизняну сукню восени — носити її з актуальними в цьому сезоні ботфортами-панчохами. Подивіться, як це вміло роблять Kwaidai Editions у своїй колекції осінь-зима 2021/2022.

Fendi
Paco Rabbane
Kwaidai Editions
Dries van Noten
No.21

Vogue.ua зібрав 10 шовкових суконь-комбінацій, які можна носити восени

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.