До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сукня поверх штанів — наймодніша комбінація цього сезону

Тенденція на багатошаровість і далі завойовує модний світ. Її логічним, хоч і не зовсім очевидним продовженням стало незвичне поєднання в одному образі сукні й штанів. Минулого весняно-літнього сезону дизайнери вже виявляли свою любов до такої комбінації, а цієї весни тренд повернувся з новою силою й у нових проявах: сукні стали асиметричними й ще розкішнішими, а штани набули обрисів трендових силуетів wide leg і кльош. Vogue.ua зібрав гід наймоднішими комбінаціями суконь і штанів в одному образі, що його дизайнери представили в колекціях сезону весна-літо 2021.

Off-White
Saint Laurent
Jil Sander
Balenciaga

У новому сезоні головний фокус брендів зосереджений на чорному кольорі. Елегантний і завжди актуальний, він допомагає зібрати образ, доречний для абсолютно будь-якого випадку. Радимо вибрати black total look, надихнувшись колекціями Balenciaga, Saint Laurent і Off-White, а якщо треба щось ошатніше, придивіться до вбрання з показу Jil Sander — двоколірна сукня з розрізом лише підкреслить усю тендітність образу. Не менш ефектним комбо стане вічна класика — поєднання білого й чорного. Така трохи сувора колірна гама найпривабливіший вигляд має в чистих лініях і гострих силуетах. За таким колірним рішенням рекомендуємо звернутися до Chanel, Prada і Proenza Schouler. Урізноманітнити образ допоможуть кольє з перлів і яскраве взуття.

Реклама
Chanel
Tory Burch
Prada

Ще одним ефектним колірним рішенням стане білий total look. Монохромні образи — справжня весняна знахідка, яка з легкістю знайде своє місце в гардеробах усіх модниць. Створити ненудні багатошарові вбрання допоможуть колекції Michael Kors Collection і Proenza Schouler. А образ від BOSS м’якого піщаного відтінку миттєво перенесе на пляж, залитий призахідним сонцем.

Michael Kors Collection
Proenza Schouler
BOSS

Одяг з деніму ніколи не втратить актуальності. Створити за допомогою нього вишукане вбрання дуже просто — досить вибрати штани кльош з високою посадкою й максісукню на тонких бретельках, як у Balmain. Гарним доповненням стануть джинсові аксесуари — сумка-тоут і пов’язка на голову, як у колекції Dior.

Dior
Balmain

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.