До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бюро знахідок: 6 головних покупок цієї весни

Ідеться до того, що нам не потрібно буде багато речей. Головне — знайти свій стиль і формувати гардероб вдумливо, щоб нові речі можна було поєднувати вже з тим, що є в шафі. Ми вибрали 6 тенденцій цієї весни, які якраз і можуть стати тією базою.

Пальто Chanel
Шкіряний тренч

Речі зі шкіри — це дуже влучна інвестиція. Вони не втрачають актуальності від сезону до сезону, а з правильним стайлінгом можуть заграти в будь-якій модній комбінації. Рекомендуємо звернути увагу на шкіряний тренч, у якому строгість і грайливість уживаються якнайкраще.

Реклама
Тренч Nanushka, взуття Bottega Veneta
Max Mara
Молочні ріки

Нехай світла палітра стане домінантною у весняному гардеробі. Вона має однаково доречний вигляд як на брючних костюмах, так і на сміливішому вбранні.

Acne Studios
Топ Dries Van Noten, штани Salvatore Ferragamo, черевики Acne Studios
Напівнатяки

На подіуми повертається підкреслена сексуальність, яку в реальному житті варто обіграти за допомогою напівнатяків, наприклад, глибого декольте або високого розрізу.

Bottega Veneta
Карта

Не втрачає своєї популярності й карта. Якщо класика на кшталт тартану або "Принца Уельського" в гардеробі вже є, то можна віддати перевагу великому контрастному малюнку.

Жакет Christian Dior
Захисний шар

День наодинці з природою — це розкіш, яку із сучасним ритмом життя складно собі дозволити. Надихають на це й нові колекції, у яких у цьому сезоні багато верхнього одягу в кольорі хакі.

Плащ Bottega Veneta
Взуття Prada
Строгі форми

Тренди змінюються, а чорний колір залишається з нами. Особливо ошатний вигляд має цей простий і глибокий відтінок на речах з ідеальним кроєм, підкреслюючи досконалість кожної лінії.

Костюм Dries Van Noten, взуття Balenciaga
Жилет Miu Miu

Фото: Andreas Ortner @schierke artists

Стиль: Elke Dostal @nina klein agency

Digital-підтримка: Thomas Valtin

Зачіска й макіяж: Uli Wissel @uschi rabe

Модель: Nina K @munich models

Постпродакшн: Nina Kramberger

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.