До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Піщані дюни: наймодніші штанні костюми весни

Цієї весни в гардеробі кожної модниці має з'явитися костюм зі штанами піщаного кольору: від білого піску сонячних островів до жовтих, коричневих і сірих відтінків мокрого пляжу. Гучною заявою про це у своїх колекціях сезону весна-літо 2019 дизайнери пропонують монохромні образи, двобортну класику, чоловічий крій, контрастні деталі і асиметричні моделі.

Loewe весна-літо 2019

Схоже на те, що ця весна мине під девізом "костюмів багато не буває". Благородні відтінки піску прикрасили штанні костюми в колекціях Loewe, Helmut Lang, Max Mara і багатьох інших брендів. Emilia Weakstead і Loewe продемонстрували піджаки з контрастними білими комірцями в парі з вільними штанами, Rochas пропонують доповнити класичний одноколірний образ за допомогою асиметричної шовкової блузи, що створить гру кольору і фактур. Модний дім Max Mara, відомий своїми ідеально скроєними пальтами пісочних відтінків, представив нову модель штанного костюму з оливковим підтоном, що апелює до армійської уніформи.

Реклама
Rochas весна-літо 2019
Emilia Weakstead весна-літо 2019
Max Mara весна-літо 2019

Vogue.ua вибрав сім штанних костюмів, які можна купити прямо зараз і носити прямо зараз.

<b>брючные костюмы (песок)</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.