До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 екологічних пальт, в які варто інвестувати цього сезону

Взимку як ніколи важливо інвестувати в надійне пальто, яке можна буде носити і зараз, і прийдешньої весни. На щастя, існує ціла хвиля дизайнерів, які виробляють екологічно чистий верхній одяг — від нью-йоркського бренду Another Tomorrow до давньої фаворитки Стелли Маккартні — яких підтримують знаменитості, як-от Тейлор Свіфт, Анджеліна Джолі та герцогиня Сассекська. Vogue.ua зібрав найкращі екологічні пальта, у які варто інвестувати вже зараз.

Another Tomorrow

Реклама

Бренд Another Tomorrow з Нью-Йорка зібрав низку шанувальників із моменту свого запуску в 2019 році, а Кеті Голмс, Анджеліна Джолі та Меган Маркл інвестували в його стало виготовлені предмети гардероба. Верхній одяг бренду є особливою родзинкою — Джолі неодноразово помічали в чорному плащі марки.

Stella McCartney

Стелла Маккартні — одна з найвідоміших екопіонерів моди, тож не дивно, що верхній одяг Stella McCartney користується популярністю серед знаменитостей А-списку. Тейлор Свіфт, Кендалл Дженнер і Сімон Ешлі були помічені в пальтах від британської дизайнерки, а улюблену модель Свіфт можна придбати вже зараз.

Totême

Totême — фаворити модниць та streetstyle-зірок завдяки своїм речам, які легко носити та стилізувати. Стокгольмський лейбл взяв на себе зобов’язання до 2025 року використовувати у своїх колекціях 100% екологічних матеріалів, таких як органічна бавовна, перероблений поліестер і перероблений кашемір.

Maria McManus

Дизайнерка з Нью-Йорка, яка народилася в Ірландії, Марія Макманус запустила свій однойменний лейбл у 2020 році з наміром створювати довговічні речі з використанням сертифікованих екологічних матеріалів. Бренд уже зараховує Дженніфер Лоуренс до числа своїх прихильників.

Cuyana

Cuyana, улюблений бренд герцогині Сассекської, відповідально підходять до створення одягу: виготовляють його невеликими серіями, щоб запобігти перевиробництву, а також використовують у своїх колекціях тільки сертифіковані матеріали. Меган Маркл одягла класичний шовковий тренч бренду — чудовий одяг для помірної температури.

Skall Studio

Датський бренд Skall Studio, заснований сестрами Джулі та Марі Скалл у 2014 році, використовує для виробництва натуральні волокна, зокрема сертифіковану Responsible Wool Standard вовну, органічну та перероблену бавовну та льон. Скандинавський мінімалізм знайшов своє відображення в елегантному верхньому одязі, тож Кендалл Дженнер зробила ставку на масляно-жовте пальто бренду під час поїздки в Нью-Йорк у вересні.

Prada

Запущена у 2019 році лінійка Prada Re-Nylon працює з Econyl — переробленим нейлоном, виготовленим з викинутих рибальських сіток та інших промислових пластикових відходів. І хоча найвідомішим продуктом у колекції італійського бренду є культові нейлонові сумки, які виготовляються з регенерованого матеріалу, пальта Re-Nylon такі ж практичні.

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.