До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші блузи з об'ємними рукавами

У новому сезоні осінь-зима 2020/2021 одним з найзатребуваніших силуетів стане акцент на об'ємні рукави, як логічне продовження тренда "power-dressing", що наразі набирає популярності. Дизайнери охоче перейнялися експериментами з обємами, згадуючи то вінтажну естетику 1900-х років, то пропонуючи сучасне прочитання архітектурних рукавів. У центрі уваги опинилися як вечірні сукні та повсякденні блузи з акцентом на рукави, так і верхній одяг — пальта, жакети та бомбери. Vogue.ua пропонує розглянути наймодніші блузи з об'ємними рукавами як головний елемент осіннього гардероба — від варіантів з чарівними рукавами-ліхтариками в колекції Balmain до гіперболізованих рукавів "летюча миша" Tom Ford.

Givenchy
Шкіра

Шкіра давно перестала асоціюватися винятково з матеріалом для верхнього одягу. Зараз цю практичну тканину часто використовують для пошиття блуз і сорочок. Завдяки своїй універсальності шкіряні блузи легко впишуться як у повсякденний ансамбль, так і доповнять дрес-код вечірніх заходів. Наприклад, блуза відтінку чорного шоколаду Jil Sander — ідеальна супутниця для ділових зустрічей, а яскравий варіант зі спущеною лінією плеча і маскулінними рукавами Fendi — прикраса і об'єкт загальної уваги на світській події.

Реклама
Fendi
Jil Sander
Гіпероб'ємні рукави

Одним з найжіночніших трендів цієї осені стали блузи з гіпероб'ємними рукавами. Так, в колекції Victoria Beckham можна зустріти елегантний варіант з єпископськими об'ємними рукавами, які розширюються до низу виробу і збираються на манжет або гумку — дизайнерка пропонує комбінувати таку блузу з оксамитовою спідницею-олівцем. Тим часом, у Tom Ford представлена ​​блуза з гіперболізованими рукавами "летюча миша" в головному забарвленні епохи хіпі.

Victoria Beckham
Tom Ford
Білі

Білі блузи — позачасова і позасезонна класика. Такі блузи є основою будь-якого гардероба і легко поєднуються з іншими речами. Цієї осені дизайнери пропонують зробити ставку на білі блузи з акцентом на об'ємні рукави. Sportmax показали бавовняні варіанти у вікторіанському стилі, які можна поєднувати з денімом, а Balmain прикрасили білу блузу легкими рукавами, романтичними оборками та витонченим жабо, і показали, як скомбінувати її зі шкіряними штаньми.

Balmain
Sportmax
Напівпрозорі

Чорні напівпрозорі блузи завжди викликали гарячі обговорення в жіночому товаристві. Одні стверджують, що вони мають занадто провокаційний вигляд, інші захоплюються їхньою красою і сміливістю дівчат, які можуть собі дозволити одягнути таку вечірню блузу. Тим часом дизайнери продовжують співати оди блузам з чорного шифону та сіткам, роблячи акцент в новому сезоні осінь-зима 2020/2021 на об'ємні рукави. Навіть Max Mara не змогли встояти перед шармом напівпрозорих блуз, продемонструвавши варіант з рукавами-буфами.

Max Mara
Fendi

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.