До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Біле вбрання, яке можна вдягнути на весілля і не тільки

Настала весна, а отже, зовсім скоро почнеться новий весільний сезон. Незалежно від того, будете ви влаштовувати пишний бенкет, відзначите цей день серед найближчих родичів та друзів або розділите це особливе свято вдвох, без нової білої сукні або костюма не обійтися. Цього сезону пропонуємо зробити ставку на практичність та вибрати вбрання, яке ви зможете надіти і після розпису. Vogue.ua зібрав найкращі білі образи, в яких вам захочеться сказати заповітне "Так!"

Michael Kors Collection
Michael Kors Collection

Реклама

У колекціях весна-літо 2023, крім білосніжних суконь, ви знайдете брючні та спідничні костюми, які будуть мати не менш привабливий вигляд в ролі весільного образу. Michael Kors Collection запропонували жакет приталеного крою, поєднаний зі спідницею з розрізом (до речі, це один із головних трендів цієї весни). Вам залишається додати блискучі босоніжки, клатч та відповідні прикраси. Тим часом Victoria Beckham показали елегантний брючний костюм, що складається з подовженого жилета замість жакета і штанів із заниженою талією — повірте, ця модна формула виручить вас потім іще не раз.

Victoria Beckham
Victoria Beckham

Roland Mouret
Roland Mouret

Proenza Schouler
Proenza Schouler

Коли йдеться про весільну церемонію, перше, про що починають думати наречені, — де знайти правильну сукню. На щастя, ми зібрали вам варіанти для натхнення. У Roland Mouret ви знайдете сукню по фігурі асиметричного крою, у Ralph Lauren — силуетний образ, що повторює контури тіла, а у Chanel — ажурне плаття із чорними стрічками. Для наречених, які хотіли б одягнути коротку сукню, пропонуємо придивитися до шовкового плаття в будуарному стилі Dolce & Gabbana або моделі з довгими рукавами-дзвіночками Proenza Schouler.

Dolce & Gabbana
Dolce & Gabbana

Ports 1961
Ports 1961

Ralph Lauren
Ralph Lauren

Chanel
Chanel

Adam Lippes
Adam Lippes

Acne Studios
Acne Studios

Vogue.ua зібрав найкраще біле вбрання, яке можна купити вже зараз.

<b>Self-Portrait</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.