До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 модних трендів для будь-якого віку

Хоча чітке уявлення про те, чого саме ми хочемо, значно полегшує завдання одягатися для повсякденного життя, є певні стилістичні прийоми, які можуть допомогти ще більше, коли справа доходить до пошуку найкращого варіанту. Трюки, які найпрогресивніші модниці втілюють на практиці щоразу, коли відвідують Тижні моди, привертають увагу, наповнюючи натхненням. Vogue.ua зібрав 7 модних ідей для будь-якого віку.

Загравання з текстурами

Реклама

Міжсезоння — ідеальний час для втілення в життя найнеочікуваніших комбінацій. Загравайте з деталями та текстурами, які на перший погляд не римуються, але здатні створити автентичний образ, який запам’ятається. Атласній сукні можна дати нове життя за допомогою шарфа розміру XL або пухнастого джемпера, а замість босоніжок на високих підборах варто обрати балетки.

Інвестиції в унікальні речі

Базові речі — важлива основа гардеробу, але не забудьте інвестувати в унікальні твори, які виокремлюють ваш особистий стиль.

Гра з пропорціями

Гра з пропорціями — простий спосіб покращити образ. Насправді, пальто XXL може додати вишуканий відтінок вісімдесятих у ваш звичний наряд. З цієї причини замість класичного чорного пальта пропонуємо вибрати оверсайз-крій. Це додасть нотку вишуканості всьому вбранню.

Яскраві кольори

Виберіть відтінок і не бійтеся створювати свій образ навколо нього. Ми говоримо не про однотонні образи, а про вбрання, в яких колір є головним фокусом. Якщо ви виберете синій, як на фотографії, віддайте перевагу різним відтінкам, міксуючи з нотками білого або чорного, щоб пом’якшити образ. Так можна легко досягти стилю, що буде простим і ефектним.

Анімалістичні принти

Так само, як і той одяг, що не виходить з моди, є і принти, несприйнятливі до плину часу. Це стосується, зокрема, леопардового тваринного візерунка. Не варто недооцінювати його потенціал, тому що його найбільша привабливість у тому, що незалежно від пори року тваринний принт завжди повертається в наше життя.

Акцент на талії

Якщо і є безпомилковий трюк підкреслити будь-який образ незалежно від віку — так це зробити акцент на талії. З ременем чи розкльошеним одягом, не забувайте, що такий простий трюк, може допомогти створити стрункіший силует.

Базові речі

Що краще підкреслить особисту красу, ніж одяг, який відводить вам головну роль? Зробіть ставку на класичні кольори, як-от темно-синій, сірий або чорний, і ви не тільки виграєте, але й зможете створити безпомилковий стиль за рекордно короткий час. Звичайно, подбайте про те, щоб одяг або силует був цікавим і додайте щось особливе в образ, наприклад, улюблені прикраси чи яскраві аксесуари.

Текст: Nuala Phillips

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.