До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як вписати лелітки в щоденний гардероб

З деяким одягом не варто чекати особливих випадків. Глітерні блискітки можна вписати і в офісний дрескод, розшиту лелітками мініспідницю – обрати для приватної зустрічі, а металеву сумку можна носити щодня. Vogue.ua розібрався, як вписати лелітки в повсякденні стилі, зазирнувши у звіти вуличних фотографів.

Сукня

Реклама

Блискітки, поширені на великій площі, можуть лякати. Тому варто дозувати їх, починаючи зі стриманої моделі в пастельних тонах, прикрашеної лелітками, що нагадують кольчугу. Найсміливіші модниці точно наважаться вдягти блискучу сукню (червону, сріблясту або золотисту), зримовану з оверсайз-блейзером і черевиками або з непрозорими колготками, об’ємним пальтом і водолазкою.

Жакет

Якби наприкінці 2022 року хтось захотів провести інвентаризацію гардеробів найстильнішихінфлюенсерів-мінімалістів, поряд із обов’язковою маленькою чорною сукнею, перевіреними часом baggy-джинсами, зручними кросівками та кашеміровими светрами, він би також знайшов оксамитові бомбери і твідові піджаки, розшиті сяйливими лелітками. Варто забрати такі блейзери і у 2023 рік.

Сумка

Кому, як не Керрі Бредшоу з "Сексу у великому місті", можна довіряти. Особливо, якщо мова йде про вибір аксесуарів. Шанувальники серіалу, напевно, пам'ятають сцену пограбування, в якій, після того як злодій зажадав Керрі віддати йому свій гаманець, прозвучало знамените "Але це не гаманець, це багет". Інші можуть знову познайомитися з історією культової моделі. Fendi нещодавно випустили перевидання своїх сумок-багетів, оздоблених лелітками. Версія в бузково-фіолетовому кольорі привернула нашу увагу: магнітна застібка з одним відділенням на підкладці з бірюзового шовку, крихітною кишенею на блискавці та знімним плечовим ремінцем. Але якщо вибирати модель, яка підходить для роботи, то це має бути металева Jackie 1961 від Gucci із золотою фурнітурою. Не через мінімалістичний дизайн, а через практичний розмір, який вміщає найнеобхідніше в офісі: телефон, гаманець та невеликий записник.

Топ

На відміну від стилю головної героїні "Відчайдушних домогосподарок", цього сезону топи подаються в більш універсальному аранжуванні. Замість мініспідниці та захмарної танкетки, топи, прикрашені лелітками, модниці поєднують із широкими джинсами, шкіряною курткою та – відповідно до трендів весни-літа 2023 – атласними балетками.

Взуття

Тут варто підійти до завдання з дистанцією та досягти максимального блиску маленькими кроками. Найпопулярніший прийом цього сезону — блискучі туфлі. Це можуть бути босоніжки, інкрустовані кристалами, або лофери, оздоблені лелітками.

За матеріалами vogue.pl.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.