До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 трендів сезону весна-літо 2021, які можна носити вже тепер

Новий модний сезон приніс і нові тренди, про головні з яких ми розповідали раніше. І хоч до настання весни ще достатньо часу, радимо звернути увагу на головні новинки з колекцій весна-літо 2021 вже сьогодні — vogue.ua зібрав 5 тенденцій майбутнього сезону, якими можна оновити гардероб прямо тепер.

Широкі штани

Гарячим гітом цього літа справедливо вважали flared leg, а восени на вулицях модних столиць панували штани-палацо. Цей культовий фасон лише зміцнив свої позиції й у переліку головних трендів сезону весна-літо 2021. Свої варіації пропонують Chloe, зокрема джинси-банани зі зборочками, Louis Vuitton віддали перевагу легкій струмливій тканині, а Balenciaga зробили штани на гумці, які відсилають до улюблених і майже рідних джогерів.

Реклама
Chloe
Louis Vuitton
Balenciaga
Мінімалістичний монохром

Монохромні образи завжди поза часом і трендами. Прийдешнього сезону особливо ефектними будуть мінімалістичні луки в одному кольорі — таке вбрання лаконічне й не потребує будь-якого пояснення. Радимо придивитися до майстерної стилізації Prada, де в головній ролі виступив атлас, Jil Sander, які зробили ставку на ультрапопулярні пастельні відтінки, і Salvatore Ferragamo — нового сезону бренд пропонує строгі штани з високою посадкою і топ незвичного крою.

Prada
Jil Sander
Salvatore Ferragamo
Худі

Поява серед головних трендів сезону світшотів і худі, які знову дістали визнання й довіру публіки, стала відповіддю модних брендів на потребу почуватися комфортно в такі турбулентні карантинні часи. Нові варіації худі з капюшоном з’явилися в Max Mara й Givenchy, де Метью Вільямс представив оздоблені кристалами світшоти, що межують з одягом для червоних доріжок, а також Celine, які зробили ставку на молодіжні образи нового покоління.

Givenchy
Celine
Max Mara
Об’ємні рукави

Об’ємні рукави також стали помітним подіумним трендом майбутнього модного сезону. Сукні з бавовни, шовку, поліестеру й атласу, що їх представили бренди, об’єднував саме цей декоративний елемент, здатний надати образу не лише гарної архітектури, а й правильного настрою. Радимо звернути увагу на колекції Loewe, Alexander McQueen і Versace.

Alexander McQueen
Loewe
Versace
Комір

Мабуть, найромантичніший тренд сезону весна-літо 2021 — всілякі виразні коміри. Відкладні коміри, які підірвали Instagram ще влітку, будуть на піку модних тенденцій і прийдешнього сезону. Такі можна побачити в колекціях Gucci й Patou. Ентоні Ваккарелла ж сфокусувався на м’яких і чистих лініях, натхнених вікторіанською епохою, — своєрідна відповідь бренду на задовгий карантин і непереборне бажання знову вбиратися розкішно.

Gucci
Saint Laurent
Patou

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.