До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 способів носити білу футболку

Безперечно, купівля сукні з лелітками, човників у стилі Попелюшки або наймоднішої it-bag нового сезону сприяє виробленню того самого гормону щастя. Але не можна недооцінювати необхідності і базових речей, як наприклад, білої футболки. Таку ідеально скроєну одиницю гардеробу можна носити щодня, поєднувати як з джинсами, так і з шкіряними міні або брючними костюмами в клітинку.

Streetstyle
З денімом

Правильно посаджені джинси і базова біла футболка — класика, яку носили ще Джейн Біркін і Брук Шилдс у 1980-х роках. З часом нічого не змінилося, тільки тепер культовий образ одягають Белла Хадід і Гейлі Бібер для прогулянок вулицями Нью-Йорка. Завершити модний ансамбль можна за допомогою кросівок Triple S від Balenciaga.

Реклама
Streetstyle

<b>с денимом</b>

З брючним костюмом

Вдихнути нове життя в брючний офісний образ можна за допомогою білої базової футболки. Вона з легкістю стане ідеальною парою як картатому піджаку і штанам, так і монохромному лаконічному образу. Одягнути елегантні штани і легкий літній плащ Max Mara в дуеті з білою футболкою Frances De Lourdes на роботу або на вечірню прогулянку — безумовно ставка на перемогу. А витончені босоніжки або зручні кросівки — вже справа вибору.

Streetstyle

<b>с костюмом</b>

Нейтральні тони

Міський образ у нейтральній колірній гамі буде чудовим однаково для прогулянок по галереї, квітучому парку, для обіду з друзями на літній терасі. Білу базову футболку в утилітарному образі найкраще обіграти за допомогою штанів-карґо з високою талією з колекції Loewe, додати плетену сумку JW Anderson і шкіряні шльопанці Valentino. Такий позачасовий образ з радістю приміряла б ікона стилю 1950-х, Жаклін Кеннеді.

Streetstyle

<b>нейтральные тона</b>

Зі шкірою

Помилково вважати, що біла футболка — елемент виключно повсякденного образу. За правильної стилізації вона легко може стати наріжним каменем вечірнього образу. Проста біла футболка чоловічого крою Dries Van Noten у парі зі спідницею-олівцем зі шкіри Tom Ford, двоколірними човниками Jimmy Choo і широким шкіряним поясом у стилі "Матриці" Alexander McQueen матимуть вигляд ефектніший за будь-яку вечірню сукню на світському заході.

Streetstyle

<b>с кожей</b>

З сукнею

Прихильниці стилю 1990-х продовжують комбінувати улюблені slip-dress з базовими білими футболками. Так, шанувальниці стилю Кейт Мосс чи Вайнони Райдер гідно оцінять таку комбінацію речей: квіткова сукня Reformation, футболка Ninety Percent, сумка-мішок The Row і шкіряні балетки Bottega Veneta.

Streetstyle

<b>с платьем</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.