До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Білий купальник – головна знахідка літа

Настало літо, а разом з ним – довгоочікувані відпустки. Дівчата збирають валізи з надією на особливу і незабутню подорож: одні вже подумки смакують відпочинок на Лазурному узбережжі, інші вирушають підкорювати Грецію, Італію чи Іспанію, треті воліють перевірену Туреччину, а хтось взагалі летить на райські острови. Але один елемент завжди незмінний – це модний купальник, без якого справжньому відпочинку не бути. У новому сезоні в центр уваги потрапили білі купальники: від відвертих бікіні до злитих класичних моделей.

Calzedonia весна-літо 2019

Білий купальник з року в рік доводить свою актуальність, адже жоден інший колір не в силах так підкреслити рівну золотисту засмагу, як білосніжна модель. Цього літа в колекції Calzedonia можна знайти варіанти на будь-який смак. Так, для прихильниць активного відпочинку знайдеться злитий купальник з V-подібним вирізом, романтичні натури вподобають модель з повітряними воланами, дівчата, які віддають перевагу відпочинку на шезлонгу біля басейну, зроблять вибір на користь в'язаного бікіні, а модниці, що є прихильницями стилю Мерилін Монро, однозначно закохаються в ретро-модель з високими плавками і топом-балконетом.

Реклама
Calzedonia весна-літо 2019

Vogue.ua зібрав 5 ідеальних білих купальників для цього літа.

<b>белые купальники</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.