До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як супермоделі носять культову трикотажну сукню Cult Gaia

Пройшли часи затишних спортивних штанів і безрозмірних худі, які всі так охоче приміряли в режимі самоізоляції. Модниці скучили за сексуальними літніми образами й змінили об’ємні речі на в’язані сукні, що підкреслюють струнку фігуру. Найпопулярнішою трикотажною сукнею цього літа стала модель Serita американського бренду Cult Gaia. Спокуслива сукня виготовлена з найтоншої пряжі з ефектними вирізами в зоні талії.

Гейлі Бібер у сукні Cult Gaia

Трикотажна сукня Cult Gaia стала хітом цього літа серед супермоделей. Навіть Гейлі Бібер, яка обожнює об’ємні речі чоловічого крою, з приємністю приміряла її. Кількома місяцями раніше Розі Гантінгтон-Вайтлі поділилася знімком у цій сукні в себе на сторінці в Instagram. Дівчина обіграла мінімалістичний образ у пісочній колірній гамі за допомогою намиста-ланцюга Tiffany & Co і сережок-кілець Bottega Veneta.

Реклама
трикотажное платье 2020Розі Гантінгтон-Вайтлі в сукні Cult Gaia

Сукню Serita Cult Gaia обожнюють дівчата в усьому світі. Супермодель і "ангел" Victoria's Secret Ромі Стрейд у травні 2020 року вибрала саме цю модель, щоб поділитися з підписниками новиною про свою вагітність, а потім у червні повторила культовий образ. Щоб ви остаточно переконалися в тому, що трикотажна сукня зі сміливими вирізами на талії — головна покупка літа 2020 року, пропонуємо поглянути ще на образ супермоделі Кендіс Свейнпол, яка вибрала бурштинову версію сукні. Вона доповнила свій образ прикрасами BVLGARI з колекції B.Zero1.

трикотажное платье 2020Ромі Стрейд у сукні Cult Gaia
трикотажное платье 2020Кендіс Свейнпол у сукні Cult Gaia

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.