До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 модних речей, які освіжать гардероб цього літа

Залишився один місяць до кінця літа, а це означає, що хотілося б утриматися від імпульсивних покупок і необдуманих витрат, але водночас скласти нові стильні образи на серпень. У цьому питанні вам можуть допомогти модні прийоми streetstyle-зірок. Vogue.ua зібрав 5 актуальних речей, які освіжать гардероб цього літа.

Мінікардиган на один ґудзик

Один з найгучніших трендів сезону — мінікардигани на один ґудзик, які ще називають топи-"шторки". Гадаємо, незабаром цей елемент гардероба придбає більшість модних дівчат, а поки цей тренд ще не став мейнстримом, пропонуємо наглянути собі мінікардиган, як у Гейлі Бібер, Кім Кардаш’ян або Белли Гадід.

Реклама
Гейлі Бібер
Кім Кардаш’ян
Белла Гадід
Шовкова хустка

Шовкову хустку цього літа справедливо можна назвати найуніверсальнішим аксесуаром у гардеробі, адже її можна носити щонайменше п’ятьма способами. Крім того, що шовкову хустку можна пов’язати на голову як бандану (подібний приклад ви можете побачити в колекції Versace) або зав’язати в стилі а-ля бабуся за прикладом Christian Dior і Max Mara, цей аксесуар також може прикрасити вашу сумку або шию. Але наймодніший спосіб носити шовкову хустку цього літа — зав’язати як топ, надихнувшись образами streetstyle-активісток. У такий спосіб ви не тільки заощадите свій бюджет, а й продемонструєте знання модних трендів.

Streetstyle
Streetstyle
Streetstyle
Джинси з вирізами

Якщо маєте бездоганний образ, а на його стилізацію витратили всього кілька хвилин — ви опанували головне модне правило цього сезону — стиль у деталях, а краса в простоті. Цього прийому можна повчитися в парижанок, невимушений стиль яких надихає мільйони дівчат. Спробуйте взяти зі свого гардероба базові сині джинси, бажано широкого крою, і зробити розрізи з боків або й зовсім вирізати кишені. Це певний спосіб привернути захоплені погляди й освіжити літній гардероб.

Streetstyle
Streetstyle
Streetstyle
Спортивні шорти

Спортивна естетика повністю захопила модні подіуми й полонила серця streetstyle-активісток цього літа. Дівчата сміливо стали носити романтичні сукні з кросівками, велосипедки з класичними жакетами, ділові штани в парі зі спортивними топами й бомберами, а також шорти-боксери з підборами. Подивіться, як скандинавська зірка Перніль Тейсбек міксує білі шорти на гумці з базовою майкою й елегантним жакетом, або як модниця Емілі Сіндлев поєднує яскраві спортивні шорти на гумці з найактуальнішою сорочкою цього сезону — укороченим варіантом із зав’язками на талії.

Емілі Сіндлев
Перніль Тейсбек
Леоні Ганне
Яскрава сорочка

Щоб додати сонячного настрою й оновити свій літній гардероб, досить буде однієї яскравої сорочки чоловічого крою. Її можна носити соло за прикладом модної блогерки Ксенії Адонтс, поєднувати з денімом і базовою футболкою, як це робить Емілі Сіндлев, або використовувати як акцентну деталь у монохромному образі, надихнувшись стилем Тамари Калинич.

Ксенія Адонтс
Емілі Сіндлев
Тамара Калинич

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.