До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

9 суперстильних образів Хлої Севіньї з 1990-х

Ще в 1990-х, коли Хлоя Севіньї тільки почала здобувати популярність, її характерне почуття стилю відрізнило її від однолітків. Тоді як інші ходили на офіційні та урочисті події в блискучих сукнях, Севіньї з'являлася на червоних хідниках у кардиганах та мереживних балетках. Доволі швидко стало зрозуміло, що не існує нічого, що Хлоя не могла б одягнути й не мати бездоганно стильний вигляд.

Реклама

Зірка фільму "Хлопці не плачуть" виросла в невеликому містечку в штаті Коннектикут, але її сміливі вбрання завжди викликали захват і справляли враження на наймоднішу нью-йоркську публіку. Варто згадати її ансамбль з чорної асиметричної сукні з бісеру, яку вона поєднала з колготками з тигровим принтом для прем'єри стрічки "Відпочинок дерев" (Trees Lounge) у 1996 році. Це було саме те незвичайне вбрання, яке миттєво зробило її іконою стилю свого покоління.

За всі ці роки Севіньї стала музою для багатьох — від дизайнерів до рокзірок, — і завжди залишалася вірною своєму унікальному стилю. Зараз вона продовжує дивувати та вражати своїми образами, й нерідко завдяки вінтажному одягу. Саме тому згадуємо її найкращі вбрання з 1990-х.

За матеріалом vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.