До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Із чим носити спідницю-олівець в офіс

Повернення атрибута інтелектуальної сексуальності спідниці-олівця на подіуми — подія радісна, особливо напередодні відновлення роботи в офісі після тривалого карантину. У зіркових гардеробах така спідниця довгожитель, адже з нею можна складати найрізноманітніші образи. Розповідаємо, із чим носити спідницю-олівець цього сезону.

Паола Турани в кожаной юбке-карандаш со змеиным принтомПаола Турані під час Тижня моди в Мілані, лютий 2020
Монохромний образ

Монохром — головний хіт минулих Тижнів моди. І якщо офісний дрес-код не дає змоги рябіти яскравими барвами, на допомогу приходять уже канонічні чорний або бежевий total look.

Реклама
Бежевая юбка-карандашMax Mara
Черная юбка-карандашTom Ford


З білою сорочкою

Вічна класика — шкільні "білий верх, чорний низ". Щоб не мати манірного й нудного вигляду, дизайнери пропонують грати з принтами й аксесуарами: наприклад, вибирати спідницю з флористичним принтом, як у колекції Burberry, або додати атласний клатч подібно до віяла, як у Bevza.

Юбка-карандаш с принтомBurberry
Юбка-карандаш в офисBevza
Зі шкірою

Поки літо не тішить теплою погодою, актуально поєднувати спідницю-олівець зі шкіряною курткою. У хід підуть найрізноманітніші фасони: від рокерської косухи, як на показі Versace, до елегантного варіанта під пояс, як в Ermano Scervinno.

С чем носить черную юбку-карандашVersace
Ermanno Scervino
Із жакетом

Класичний брючний костюм-двійка ще в минулому сезоні трансформувався в новий тип power dressing завдяки зміні низу комплекту на спідницю. Двобортний жакет і спідниця-олівець довжини міді — чудовий тандем для офіційної зустрічі.

Юбка-карандаш PradaPrada
Синяя юбка-карандаш с чем носитьVictoria Beckham
З трикотажем

Улюблений матеріал Соні Рікель знову панує на подіумах. Успіх кардиганів поспішають повторити топи з коротким рукавом і вирізами — модний варіант для базового офісного образу й бізнес-ланчу.

Юбка-карандаш с оборкамиMiu Miu
Юбка-карандаш с декоромPaco Rabanne

Vogue.ua зібрав 10 модних спідниць-олівців цього сезону.

<b>юбка карандаш продукты</b>
Юбки-карандаш весна-лето 2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.