КУПИТИ КВИТКИ

4 модні тренди осені, натхнені британськими модницями — і терміново потрібні нам

Цього сезону вплив британської моди, який поєднує традиції та сучасні тренди, привертає до себе увагу. Елегантний та практичний англійський гардероб надихає нас подивитися на переосмислені тренди й повторити за британськими модницями. Ось 4 тренди, які цієї осені не можна пропустити.

Instagram @alexachung
Instagram @alexachung

Реклама.

Куртка у стилі Barbour

Ці куртки тривалий час вважалися прерогативою англійських аристократів та мисливців. Символ old money та стриманого шику 1990-х, зараз така куртка є наймоднішим вибором для міських образів. Власні інтерпретації відомої моделі вже запропонували Prada та Toteme, і ми дуже їм за це вдячні. З цією курткою ви отримаєте мінімалістичний образ з нотками ретро. Поєднуйте її з плісированими спідницями, прямими джинсами та чоботами.

Instagram @sobalera
Instagram @sobalera

Кілт

Як символ британської культури, картаті речі, натхнені кілтом, цієї осені мають заполонити гардероб у всіх проявах. Від мініспідниць до штанів, важливо підтримати переосмислення традиційних кодів й створити сучасні стилізації. Сорочки, жилети, сукні — обирайте ту інтерпретацію клітинки, яка подобається саме вам. Доповніть образ дербі та довгим тренчем.

Dave Benett/Getty Images
Dave Benett/Getty Images

Гумові чоботи

Гумовці нагадують про наповнену дощами британську осінь. Нині гумові чоботи доступні у безлічі дизайнів, тож легко знайти свою пару, яка добре адаптується під ваш стиль. Наприклад, гумовці від Chanel, які можна взувати будь-якої миті, незалежно від погоди.

Christian Vierig/Getty Images
Christian Vierig/Getty Images

Відтінки осені

Сезонні відтінки, притаманні англійським пейзажам в осінній сезон, є найкращим надбанням британської моди. Приглушені та глибокі кольори, від хакі та коричневого до бордового й темно-сірого, манять створювати автентичні, затишні й аристократичні стилізації. Адже восени достатньо поєднати вовняні штани з кардиганом та парою лоферів, щоб відчути себе найстильнішою людиною у світі. Цього сезону радимо не проґавити цей момент.

Claudio Lavenia/Getty Images
Claudio Lavenia/Getty Images

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.