До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

16 весільних образів для сучасних наречених

Вересень традиційно вважають піком весільного сезону. Вже не спекотна, але ще не похмура погода сприяє проведенню цього відповідального свята. Для наречених, які перебувають у пошуках своєї ідеальної сукні, Vogue.ua підготував добірку актуальних весільних образів. У центрі уваги: мінімалістичні образи у стилі весільної сукні Меган Маркл, сучасні невимушені інтерпретації, нетрадиційні фасони і кольори, а також мініверсії весільних суконь для другої частини святкування.

Brandon Maxwell осінь-зима 2019/2020
Класика

Класичні мінімалістичні весільні образи завжди будуть актуальними, незалежно від часу і сезону. Елегантні сукні-футляри у стилі 1990-х, вишуканий блиск шовку або атласу, чуттєві відкриті плечі і мінімум декору – все для того, щоб забезпечити всю увагу нареченій і підкреслити витончені вигини фігури і чистоту образу.

Реклама
Brandon Maxwell осінь-зима 2019/2020

<b>классика платья невесты</b>

Сучасні інтерпретації

Зовсім не всі наречені бачать себе в традиційній весільній сукні. Багато дівчат воліють зручність, невимушеність і небанальний дизайн. Для свята вільного формату підійдуть сукні з рукавами, прикрашеними рюшами або воланами, графічні вирізи, асиметричний поділ або зовсім строгі брючні костюми і елегантні комбінезони.

Philosophy Di Lorenzo Serafini осінь-зима 2019/2020

<b>современные образы</b>

Час танцювати

Весілля – одна з головних подій в житті кожної дівчини. Хочеться насолодитися кожною хвилиною цього свята і запам'ятати кожен момент. До середини вечора зазвичай більшість наречених воліють переодягнути вінчальну сукню на більш зручне і практичне вбрання. Для цього дизайнери створили мініверсії весільних суконь або урочисті образи, прикрашені мільйоном дрібних блискучих леліток. У сукнях Self-Portrait, Retrofête and Rasario буде комфортно танцювати до ранку.

Self-Portrait осінь-зима 2019/2020

<b>время танцевать</b>

Гідна альтернатива

Існує безліч гідних альтернатив вінчальних образів для наречених, що воліють нетрадиційні вбрання і практичність. Можна зробити реверанс у бік шовкової slip-dress або погратися з кольором: вибрати блакитні, сині, рожеві або будь-які інші відтінки суконь. Таке вбрання знадобиться потім ще не раз.

Vera Wang осінь-зима 2019/2020

<b>альтернатива</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.