До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сестра Джіджі та Белли Гадід дебютувала під час Тижня моди в Копенгагені

Моделі Белла та Джіджі Гадід домінували на подіумах в останні роки, але в Копенгагені дебютувала ще одна Гадід — 38-річна Алана, старша зведена сестра. Доводячи свій професіоналізм, вона відкрила довгоочікуваний показ Saks Potts у перший день Тижня моди в Копенгагені, який проходив дощового понеділка на березі моря у столиці Данії.

Saks Potts
Saks Potts

Реклама

Одягнута в бра з макраме та укорочений бежевий піджак у поєднанні з синьою спідницею з лелітками поверх джинсів, Алана в своєму образі втілила еклектичний підхід до одягу, який обожнюють скандинавські модниці. Утім, Алана Гадід, яка в 2017 році заснувала унісекс-бренд La Detresse в Лос-Анджелесі, була не єдиним відомим обличчям на подіумі: модель Ерін Вассон закривала показ у чорному суцільному купальнику та босоніжках на високих підборах.

Утім, не можна не поцікавитися, чи може дебют Алани на подіумі призвести до повного домінування сестер Гадід на подіумах прийдешнього сезону.

Нагадаємо, нещодавно Белла повернулась в Instagram, щоб розповісти про своє лікування від хвороби Лайма та реабілітацію, яка тривала понад рік.

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.