До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 улюблених streetstyle-прийомів Гейлі Бібер

22 листопада Гейлі Бібер святкує свій день народження — американській топмоделі, трендсетерці й дружині Джастіна Бібера, виповнюється 27 років. Гейлі завжди вирізнялася гарним смаком і модним чуттям, але з початком співпраці зі стилісткою Мейв Рейлі її гардероб помітно змінився на краще. В арсеналі зірки з’явилися такі бренди, як Bottega Veneta, Magda Butrym, Jacquemus і Alessandra Rich, які, як виявилося, дуже їй личать. Нині Гейлі — ікона стилю, на яку хочуть рівнятися мільйони дівчат у всьому світі, а її гардероб — актуальна шпаргалка з модних трендів. Vogue.ua зазирнув в осінньо-зимовий гардероб Гейлі Бібер і зібрав 5 улюблених стайлінг-прийомів іменинниці.

Гейлі Бібер

Об’ємні пальта + спортивний костюм

У холодний період важко уявити гардероб Гейлі без маскулінних пальт, які модниця поєднує із затишними спортивними речами. Streetstyle-зірка віддає перевагу об’ємним пальтам у класичній колірній гамі: бежевому, молочному, сірому й чорному відтінках. Комфорт для Гейлі відіграє визначальну роль в її повсякденному стилі, саме тому в пару до маскулінних пальт вона вдягає легінси й худі, безрозмірні джогери й масивні кросівки.

Реклама

Шкіра або латекс

Гардероб Гейлі далекий від образу милої дівчини. Їй радше близький зухвалий і провокаційний стиль. З цієї причини ви не знайдете в її арсеналі квітчастих суконь або плісированих спідниць, зате побачите велику кількість речей зі шкіри або латексу. Бібер любить одягати обтислі шкіряні сукні, що повторюють силует її підтягненої фігури, а також поєднувати лаковані легінси з туфлями й напівпрозорими блузами, віддаючи данину поваги колекціям Saint Laurent. Крім того, вона майстерно запроваджує шкіряні штани в повсякденний образ, знижуючи градус сексуальності за допомогою об’ємних жакетів, спортивних худі й кросівок.

Монохром

Змагатися за звання королеви монохрому з Вікторією Бекхем може тільки Гейлі Бібер. У своєму осінньо-зимовому гардеробі модниця полюбляє міксувати різні тканини й фактури в одній колірній гамі. Наприклад, шкіряну фіолетову спідницю з розрізом біля стегна Гейлі носить з об’ємним светром і туфлями в лілових тонах, а брючний костюм зі штучної шкіри канаркового кольору поєднує з трикотажною водолазкою й хутряною шапкою. Не обходить стороною модниця й білий колір, який має особливо виграшний вигляд у зимовий сезон. Джинси, чоботи-slouchy, об’ємне пальто, ніби зняте з чоловічого плеча, базовий трикотаж і маленька сумка The Pouch — ідеальний тандем, щоб модно зустріти холоди.

Вільний брючний костюм + кросівки

В основі гардероба топмоделі — брючні костюми вільного крою, які найчастіше streetsyle-активістка носить із кросівками, бейсболками й актуальними окулярами. Серед наших улюблених виходів Гейлі: молочний костюм Magda Butrym з кросівками Nike Air Jordan 1 і прикрасами Monica Vinader, сірий ансамбль Han Kjobenhavn, сумка Prada Cleo й кросівки Nike Air Force 1, а також брючний костюм, що складається із широких штанів і вкороченого жакета в дуеті з кросівками Aimé Leon Dore X New Balance і бейсболкою Freedom of Space, які надали її діловому образу невимушеного шику.

Затишний трикотаж

Взимку особливо хочеться носити затишні в’язані речі, які не тільки зігріють у морози, а й матимуть стильний вигляд. За актуальними рішеннями пропонуємо звернутися до Гейлі Бібер, яка розуміється на трикотажних речах. Цього сезону модниця пропонує вибирати вкорочений светр грубого в’язання в парі з вовняними штанами, закоченими біля щиколоток, кольоровий кардиган Ashley Williams із синіми джинсами вільного крою та трикотажний спідничний костюм відтінку топленого молока.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.