До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 40 стильних образів Гейлі Бібер

22 листопада Гейлі Бібер виповнюється 23 роки. Вона – представниця знаменитої акторської династії і віднедавна дружина Джастіна Бібера. У такому юному віці Гейлі вже успішна американська топ-модель з багатомільйонною армією шанувальників в Instagram. За її плечима – контракт з модельним агентством IMG Models, співпраця з брендами Moschino, Off-White, Elie Saab, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Philipp Plein і обкладинки головних глянців світу. Ще одна сильна сторона Гейлі – бездоганний смак.

Гейлі Бібер

Стиль Гейлі не знає меж: сьогодні вона може сміливо одягнути подовжений худі в парі з ugly-shoes від Balenciaga і ледь помітними шортами, накинувши на плечі куртку Джастіна Бібера, завтра вона героїня з 1990-х у картатій сорочці, рваних джинсах і футболці з рок-принтом, а післязавтра – футуристична діва в срібних штанах і білих ботильйонах, що вільно розгулює Нью-Йорком. Практично кожен образ модель доповнює окулярами-авіаторами, які вже стали її візитівкою. Vogue.ua зібрав 40 найяскравіших вуличних образів Гейлі.

Реклама

<b>Болдуин</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.