До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити яскраві туфлі цієї весни

Туфлі — саме те взуття, що має бути в гардеробі кожної модниці. Воно дарує впевненість і жіночність, підносить настрій та змінює ходу. З настанням весни дедалі частіше можна побачити на вулицях гостроносі човники, туфлі у стилі Мері Джейн та елегантні моделі з відкритою п'ятою. Крім туфель у пастельних відтінках, streetstyle-зірки прикрашають свої весняно-літні образи яскравими statemenet-моделями, про які сьогодні ми хочемо поговорити. Жовті, рожеві, червоні, зелені та оранжеві туфлі — не тільки ефектне взуття на щодень, а ще і модний антидепресант. Ви можете носити їх як акцентну деталь у монохромному виході, або вписати в образ, поєднуючи відразу кілька яскравих кольорів.

Реклама

Streetstyle-зірки обожнюють використовувати яскраві туфлі у своїх повсякденних виходах — від неонового рожевого і зеленого до відтінків сицилійского апельсина і насиченого бузкового. Носіть ефектні туфлі в парі зі стриманим брючним костюмом чорного кольору або лаконічними сукнями, надихнувшись улюбленим стилістичним прийомом Вікторії Бекхем. Поєднуйте помаранчеві човники із зеленим світшотом і спідницею в складку, розбавляйте total-образ з деніму яскравими парами, або носіть туфлі кольору фуксії в монохромних виходах. Більше стильних образів модниць шукайте в нашій добірці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.