До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як носити фіолетовий колір цієї весни

Цього року фіолетовий колір, як і раніше, очолює список улюбленців streetstyle-інфлюєнсерок, особливо навесні. Вибраний командою Інституту кольору Pantone як флагманський відтінок 2022 року, в 2023-му він не збирається полишати модні радари. Зараз фіолетовий колір є гідною альтернативою рожевим відтінкам, які ми носили кілька сезонів поспіль. Доказом цього є модні образи streetstyle-зірок, які охоче вбираються у фіолетове.

Реклама

Модниці носять монохромні фіолетові образи, комбінують яскраво-фіолетовий з його пастельною версією або використовують цей трендовий відтінок як акцент. На вулицях модних столиць часто можна помітити поєднання фіолетового з чорним, білим, рожевим та синім кольорами. Спортивний одяг міксується із повсякденними топами та кросівками, романтична сукня з квітковим принтом — зі шкіряною курткою, а твідовий жакет — зі штанами палаццо. Ми зібрали образи streetstyle-зірок, щоб показати, як носити фіолетовий колір цієї весни.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.