До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як носити яскравий пуховик щодня

Наспів час додати до свого зимового гардеробу модний пуховик. Безумовно, теплий верхній одяг у темних відтінках вважається практичнішим у холодний сезон, проте не варто забувати і про яскраві варіанти. Жовті, рожеві, помаранчеві, сині та зелені пухові куртки та пальта подарують вам необхідну дозу ендорфінів і спонукатимуть усміхнутися навіть у похмурий день.

Реклама

Вписати життєрадісні відтінки у повсякденний гардероб насправді простіше, ніж здається на перше око. Ви можете носити шкіряні штани з яскраво-зеленим пуховиком у картатий принт "гусяча лапка", поєднувати синій пуховик з денімом, розбавляти нейтральний монохромний образ яскравим акцентом у вигляді рожевого пуховика або міксувати довге помаранчеве пальто з туфлями. Хоч який варіант оберете, у будь-якому випадку яскравий пуховик – те, що вам потрібно цієї зими для піднесення настрою. Більше образів streetstyle-інфлюенсерів у яскравих пуховиках дивіться у нашій галереї.

<b>Streetstyle: як носити яскравий пуховик щодня</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.