До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим модниці носять короткі пуховики цієї зими

Якщо минулого сезону популярним варіантом верхнього одягу були моделі з окресленою талією, то цієї зими пуховики стали коротшими й менш обтислими. У своїй притаманній мінімалістичній естетиці, куртка-пуховик доступна в монохромних версіях у більшості модних лейблів і домів. Vogue.ua зібрав найстильніші виходи streetstyle-зірок та зʼясував, з чим і які пуховики носять такі знаменитості, як Даутцен Крус, Лулу Рейнольдс і Семіле Берманеллі цього сезону.

Реклама

Найочевидніший та найпрактичніший варіант — поєднання короткого пуховика з улюбленим денімом. Тут у хід підуть джинси прямого крою чи дещо завужені, а також — моделі яскравих кольорів. Найкращим супутником стане верхній одяг базових і приглушених відтінків: бежевого, блідо-зеленого та чорного. Створити ефектний total look допоможуть шкіряні вироби. Стилізувати короткий пуховик модниці радять з мідіспідницями з розрізом та штанами вільного крою.

Окрім цього, не покидають перших сходинок сезонних трендів і мініспідниці, а отже й вони стануть у пригоді. Модель Джілл Кортлєв рекомендує поєднувати мікроспідницю з однотонним базовим лонгслівом і коротким обʼємним пуховиком. Гейлі Бібер же зробила вибір у бік спортивного стилю та створила монохромний образ: модель вибрала легінси, бра й oversize-пуховик сірого кольору.

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.