До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші довгі пуховики сезону осінь-зима 2022/2023

Рік тому ми передбачали, що наступної зими довгі пуховики будуть наймоднішим верхнім одягом, так і сталося. Витісняючи короткі куртки й моделі до середини стегна, в колекціях брендів осінь-зима 2022/2023 з’явилися довгі пухові пальта до щиколоток. Максіпуховики прямого крою, елегантні моделі з акцентом на талії, варіанти з об’ємними комірами та капюшонами, а також пухові пальта з діагональним рядком не дадуть вам змерзнути цієї зими.

Versace
Versace

Реклама

Щойно настає зима й стовпчики термометрів починають опускатися нижче нуля, це означає лише одне — настала пора вдягати пухове пальто, яке є найпрактичнішим і найтеплішим елементом зимового гардероба. Оскільки в Україні зима завжди холодна, то довгий пуховик стане вашим улюбленим верхнім одягом. Цього сезону об’ємне "дуте" пальто з’явилося в колекції Versace, варіант у довжині максі прикрасив колекцію Dion Lee, а білу модель з поясом на талії продемонстрували у Vetemens.

Dion Lee
Dion Lee

Vetemens
Vetemens

Dolce & Gabbana
Dolce & Gabbana

Ottolinger
Ottolinger

Знайти ідеальне пухове пальто можна також у колекціях українських брендів. Так, Ienki Ienki представили один з найтепліших пуховиків цієї зими. Довга стьобана модель молочного відтінку має утеплений капюшон та високий комір. Тим часом Nebesite зробили ставку на об’ємний пуховик довжини міді в ніжно-рожевому відтінку, а Marchi показали оливкове пухове пальто.

Ienki Ienki
Ienki Ienki

Nebesite
Nebesite

Marchi
Marchi

Vogue.ua зібрав найактуальніші довгі пуховики, якими вже зараз можна поповнити свій гардероб.

<b>Balenciaga</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.