До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як модниці носять светри з принтом Fair Isle

Знаменитості та модниці задають тон тренду светрів цього сезону. Fair Isle, названий на честь ізольованого острова на півночі Шотландії, миттєво впізнаваний жаккардовий принт, — невід’ємний елемент зимового гардероба. Отримавши популярність понад століття тому, 1921 року, завдяки принцу Вельському Едварду VIII, візерунок Fair Isle відтоді заслужив своє місце на модному Олімпі.

Реклама

Більше жодних різдвяних светрів, які мають занадто кітчевий вигляд: під час свят светри з принтом Fair Isle підносяться до рангу незамінної моди, поєднуючи в собі стиль і комфорт. Закутавшись у цей м’який барвистий трикотаж, швидко отримуєш відчуття затишку. Одні з останніх, хто додав принтований светр у свій модний арсенал, — Кендалл Дженнер у светрі Halo та Гейлі Бібер в кардигані Suzanne від нью-йоркського бренду Khaite. Цієї зими робіть ставку на природні відтінки: від сірого до бежевого і шоколадного. Надихнутися на ненудну стилізацію допоможуть нещодавні образи streetstyle-зірок.

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.