До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: наймодніші спідниці цієї весни

Шкіряні спідниці із заходом й елегантні олівці з розрізами посередині, романтичні плісировані моделі й шовкові варіанти, зухвалі міні й утилітарний денім — саме такий вигляд мають найбажаніші спідниці сезону весна-літо 2020. Vogue.ua зібрав модні варіанти, які з таким задоволенням носитимемо після карантину.

Streetstyle
Шкіра

Шкіряні спідниці — головний фаворит серед модниць цієї весни. Буквально за кілька тижнів до карантину streetstyle-активістки встигли приміряти найефектніші моделі цього сезону. Серед них карамельні відтінки, спідниці із заходом, лаковані, зі шлярками, з кольорової шкіри й у складку.

Реклама

<b>кожа юбки стрит</b>

Плісе

Плісе в сезоні весна-літо 2020 як і раніш актуальне. Так чому б не втішити себе легкою плісированою спідницею відтінку цитруса або вибрати білосніжну асиметричну модель із заходом. Адже щойно закінчиться карантин, найперше, що захочеться зробити, — вбратися і вийти гуляти.

<b>плиссе юбки стрит</b>

Міні

Смілива довжина міні може бути актуальним варіантом не тільки для вечірнього заходу, але й легко доповнити діловий і практичний образ. Так, якщо в пару до мініспідниці одягнути стриману блузу й жакет, то вбрання може згодитися для робочої зустрічі, а якщо обіграти зухвалу довжину за допомогою кроп-топа зі стразами — для світського івенту.

<b>мини юбки стрит</b>

Шовк

Елегантні струмливі шовкові спідниці — справжня насолода для прихильниць стриманих образів. Такі моделі найкращий вигляд мають з жакетами як маскулінного, так і приталеного крою. Модниці також комбінують шовкові спідниці з об’ємними светрами й трикотажними жилетами.

<b>шелк юбки стрит</b>

Денім

Спідниці з деніму стали одним з головних елементів колекцій дизайнерів сезону весна-літо 2020 року, а модниці швидко підхопили новий тренд, демонструючи стильні образи з джинсовою спідницею. Спідниці з деніму можуть бути абсолютно будь-якої довжини, відтінку й фасону, а носити їх потрібно з укороченими светрами, жакетами вільного крою, блузами й джинсовими куртками.

<b>деним юбки стрит</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.