До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Streetstyle: 5 найгарячіших трендів з Тижня моди у Нью-Йорку

У Нью-Йорку завершився Тиждень моди, який став першою зупинкою у марафоні показів і презентацій довжиною у місяць. Важливою його частиною по традиції стала вулична хроника. Ми подивилися які образи обирали гості Тижня моди і виділили 5 ключових стрітстайл-трендів з вулиць Нью-Йорка цієї осені.

Прозорі спідниці

Тренд на прозорість нью-йоркські дівчата швидко адаптували для життя у великому місті, поєднавши їх з речами об'ємними та маскулінними, наприклад, плечистим жакетом чи оверсайз-дублянкою.

Реклама

Тотал-денім

Денім і не думає зникати з модних радарів – у Нью-Йорку його носять з особливою сміливістю та завзятістю, обираючи тотал-денім образи. При чому, колір деніму не має значення.

Спідниця-трапеція + високі чоботи

Не дарма спідниці-міді називають королевами осені – вони добре поєднуються і зі зручними лоферами, і з витонченими човниками, і з ефектними чоботями. Нам особливо подобається їхній дует з останніми – образ вийде багатошаровим, складним, цікавим.

Осіння палітра

Багато хто називає осінь улюбленим часом саме за кольори, в які забарвлюється природа в цей час – глибокі та насичені. Чому б не додати їх до власного гардеробу, вирішили нью-йоркські модниці, і показали практичний урок.

Костюми з жилетами

На вулицях міста був помічний класний варіант для дівчат, яким після літа ще важко перейти з літніх суконь на формальний офісний гардроб – костюми з жилетами. Вони легко впишуться в діловий дрес-код, але при цьому в них ще збрігається та сама літня легкість. А як зібрати осінній гардероб за допомогою українських дизайнерів, читайте за посиланням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.