До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: яку дублянку придбати цієї зими

Дублянки — один з головних трендів цього зимового сезону. Про це свідчать колекції брендів осінь-зима 2021/2022, а також streetstyle-звіти фотографів. Серед актуальних моделей: об’ємні варіанти, ніби на кілька розмірів більші, дублянки-авіатори, вкорочені варіанти до талії, дублянки-пальта в стилі ретро, а також пухнасті моделі, які ще називають "овечками", і верхній одяг, виготовлений за принципом печворк. Ви можете вибирати дублянки в класичній чорно-білій колірній гамі, у пастельних тонах або придбати яскраву модель, як роблять streestyle-зірки головних тижнів моди.

Streetstyle

З настанням холодів годі й шукати ліпшого способу втеплитися, ніж придбати модну дублянку, яка добре римується з джинсами й светрами, діловими брючними костюмами, трикотажними сукнями, шкіряними речами та елегантними спідницями. Модні інфлюенсери цієї зими особливо вподобали дублянки-авіатори вільного крою, що прийшли до нас з гардероба військових і пілотів. Дівчата поєднують такі дублянки з грубими черевиками й чоботами-трубами. Також streetstyle-активістки охоче носять дублянки з овчини, якими можна замінити шуби. Особливо популярні варіанти в блакитній колірній гамі — від укорочених дублянок у стилі печворк до пухнастих бомберів. Vogue.ua зібрав наймодніші образи інфлюенсерів і показав, яку дублянку варто придбати цієї зими.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.