До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: який пуховик придбати цієї зими

Зимовий сезон завітав до наших широт. З кожним днем позначка на термометрі стрімко падає вниз, а бажання загорнутися в теплий плед і не виходити з дому дедалі сильнішає. На щастя, є чудовий спосіб гарно пережити холоди. Цієї зими неодмінно треба придбати модний пуховик, який не тільки захистить від снігу й вітрів, а й стане продовженням стильного образу. У колекціях осінь-зима 2021/2022 дизайнери показали ультраоб’ємні варіанти, стьобані моделі, пуховики-кейпи й укорочені, але не менш теплі куртки.

Streetstyle

Мабуть, найпопулярнішими цієї зими стали пуховики Miu Miu — від маскулінних стьобаних курток, виготовлених на кшталт бомберів, до дутих моделей пастельної колірної гами із зірочками на плечах. Streetstyle-зірки носять їх з короткими спідницями та грубими черевиками на масивній підошві, з елегантними сукнями й жокейськими чоботами або із широкими штанами й теплими джемперами. Як і раніше не лишають своїх позицій пуховики-жакети, які минулого сезону представили Prada. Носіть їх зі спортивними костюмами, трикотажними сукнями, універсальним денімом або шкіряними штанами, а якщо хочеться скласти більш жіночний силует — додайте пояс на талії. Цього сезону не бійтеся грати з кольорами, вибирайте пуховики в яскравих відтінках зеленої трави, солодкої малини або блакитного океану, які поліпшуватимуть вам настрій похмурого дня. Як носять пуховики цієї зими головні модниці — дивіться в нашій галереї.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.