До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як одягаються гості на Тижні моди в Нью-Йорку

Завершився Тиждень моди в Нью-Йорку й настав час розглянути модні образи гостей, які можна носити вже нині. З огляду на холодну погоду багато streetstyle-зірок цього разу вибирали теплий верхній одяг: довгі шкіряні тренчі, хутряні шуби в пастельних відтінках, яскраві плащі, двобортні пальта й маскулінні бомбери. Дівчата поєднували верхній одяг з об’ємними шарфами, пухнастими навушниками, хутряними панамами, елегантними беретами й ширококрисими капелюхами. Багато які модниці віддавали перевагу вовняним брючним костюмам, об’ємним светрам у життєрадісних відтінках, шкіряним ансамблям і силуетним трикотажним сукням.

Streetstyle

Попри мінусову температуру streetstyle-активістки демонстрували ефектні образи для вечірніх виходів. Кидаючи виклик холоду, на вулицях Нью-Йорка красувалися модниці в коротких пернатих сукнях, мініспідницях і жакетах, розшитих лелітками, коротких вбраннях з бантами на спині та трикотажних образах з вирізами, що повторюють контур тіла. Інфлюенсери не побоялися оголювати ноги й носити одяг з глибоким декольте. Streetstyle-зірка Леоні Ганне, за якою в Instagram стежать понад чотири мільйонів підписників, неодноразово з’являлася в літніх босоніжках, комбінуючи їх із сукнями з торочками, мініспідницями й тонким трикотажем. Vogue.ua зібрав найкращі образи гостей на Тижні моди в Нью-Йорку.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.