До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити максіспідницю цієї весни

Коли ми згадуємо про довгі спідниці, безсумнівно, на думку спадає мода 1990-х: квіткові моделі, які носили Гвінет Пелтроу та Дженніфер Еністон, або спідниці карго, популяризовані гуртом Destiny's Child. Максіспідниці стали важливою частиною трендів сезону весна-літо 2024, тож vogue.ua зібрав найефектніші виходи модниць та з'ясував, з чим їх поєднувати прийдешньої весни.

Максіспідниця + майка + двоколірні туфлі на підборах

Реклама

Коко Шанель і Кароліна Еррера, одні з найвидатніших дизайнерок у світі моди, продемонстрували силу, яку має пара двоколірного взуття у стилізаціях. Поєднання такого взуття з довгою плісированою спідницею гарантує естетичний образ, особливо із топами на бретельках насичених кольорів для додаткової жвавості.

Максіспідниця + джинсова сорочка + балетки

Довгі спідниці — ідеальний повсякденний вибір, проте з їх допомогою можна легко створити й елегантний образ. Все що треба — це максіспідниця, зроблена в техніці печворк, і джинсова сорочка з рукавами-воланами. Щоб завершити вбрання, обирайте романтичне взуття, наприклад, балетки.

Максіспідниця + укорочений светр + гостроносі туфлі

Довгим розкльошеним спідницям ідеально пасують короткі светри нейтральних кольорів: вони балансують пропорції і створюють стриманий образ в стилі 1950-х. Щоб підсилити ідею, обирайте гостроносі туфлі на низьких підборах.

Максіспідниця + боді + босоніжки на підборах

Металізовані спідниці посідають особливе місце в сезоні весна-літо 2024. Їх можна було побачити на показах Isabel Marant і JW Anderson. Такі спідниці є ідеальною основою для авангардного вбрання, що підходить для особливих випадків. Таким чином, мати в гардеробі довгу сріблясту спідницю з лелітками — чудова ідея, адже з нею можна створити блискучий ансамбль, додавши прозору блузу чи боді, щоб отримати чуттєвий образ.

Максіспідниця + блейзер

Довгі спідниці чудово пасують для офісного дрескоду, оскільки вони зручні та мають класичний і елегантний вигляд. Римуйте їх із блейзером того ж кольору, а створити кольорові акценти допоможуть аксесуари — наприклад, коричневі ремінь та сумка.

Максіспідниця + водолазка + шкіряна куртка

Шкіряні куртки та бомбери залишаються одними з фаворитів вуличного стилю завдяки тому, що легко доповнюють будь-який одяг. Ельза Госк використала шкіряну байкерську куртку в поєднанні з базовою вкороченою водолазкою і білою джинсовою спідницею. Такі деталі, як чорні туфлі-човники, сумка та ремінь в тон, є ключовими для об’єднання решти елементів і досягнення чудового вигляду.

За матеріалами vogue.mx

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.