До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 8 модних осінніх прийомів, які варто взяти на озброєння вже зараз

Минулі шоу ясно дали зрозуміти: тенденції сезону осінь-зима 2021/2022 сповнені свята й творчості. Настільки, що просто неможливо встояти перед утіленням усіх цих стилістичних рекомендацій на практиці. Прийоми, які дають змогу адаптувати матеріали до нестійкого клімату або навіть змінити тренд відповідно до потреб, — лише деякі з хитрощів, що демонструють вуличний стиль з останніх тижнів моди. Vogue.ua зібрав вісім модних осінніх прийомів, які варто взяти на озброєння цього сезону.

Шкіра
Фото: STYLEDUMONDE

Подіуми не залишили місця для сумнівів: шкіра — один з матеріалів, що визначають сезон. Шкіряні шорти, шкіряна сорочка з короткими рукавами або навіть жилет не тільки нададуть образу іншої естетики, а й точно не залишать вас без уваги — підтверджують яскраві виходи модниць на Тижні моди в Копенгагені.

Реклама
Костюм із жилетом
Фото: STYLEDUMONDE

Ще одна константа поточного сезону — оверсайз-блейзери, штани зі стрілками та, звісно ж, строгі костюми. Замінивши піджак жилетом, ви досягнете потрібного ефекту, навіть якщо на вулиці дуже тепло для вовняного жакета. Комбінація з футболкою й кросівками дасть можливість позагравати зі звичним повсякденним образом.

Пухові жилети
Фото: STYLEDUMONDE

Ще одним предметом гардероба, який визначить сезон, будуть стьобані куртки й пуховики. Хоч це й на 100% зимові речі, є один трюк, щоб почати носити їх безпосередньо тепер. Така проста річ, як відмова від рукавів, дасть змогу використовувати пуховик як грайливе доповнення до будь-якого образу. Носити такий жилет можна майже з усім: від джинсів і футболки до обтислих суконь.

Яскраві кольори
Фото: STYLEDUMONDE

Барвистий момент поточного сезону — колірна комбінація яскравих відтінків, зокрема й для зими. Жовтий, ліловий і зелений — три кольори, які супроводжуватимуть вуличний стиль у найближчі місяці.

Блискучі деталі

Якщо і є тренд, який позначиться на всьому цього сезону, то це той, де головний акцент на святковості. За допомогою пір’я, леліток і кристалів легко перенестися в атмосферу гучної вечірки. Довгі сережки або жакет, інкрустований камінням, — вибір за вами.

Черевики на грубій підошві
Фото: STYLEDUMONDE

Прогумовані черевики на масивній підошві повторюють цього сезону свій торішній успіх. Один зі способів зменшити темперамент образу — це поєднувати їх з вільнішим і легшим верхом, наприклад, з улюбленими шортами або мініспідницями.

Вирізи
Фото: STYLEDUMONDE

Сукні з відкритою спиною, розрізи й фігурні вирізи натякають, що їм варто зайняти центральне місце в сезонному гардеробі. Носити такий одяг можна соло, або римувати з в’язаними джемперами й улюбленими тренчами.

Стиль нульових
Фото: STYLEDUMONDE

Тенденція, що виразно простежується не тільки поточного сезону, а й увесь 2021 рік — одяг у дусі 2000-х. Модні покази були сповнені цитат початку тисячоліття. Зробіть ставку на образи ікон того часу й вибирайте вбрання, в основі якого будуть штани кльош, низька посадка й укорочені топи.

Текст: Nuala Phillips

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.