До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 7 стильних і теплих образів на щодень

Часто з настанням морозів ми розуміємо, що зимове вбрання відзначається радше практичністю, ніж трендовістю. Проте витримати баланс між комфортом і елегантністю усе-таки можливо. Це підтверджують і streetstyle-зірки, які дедалі частіше занурюються в класичний стиль. Пальта непідвладних часу відтінків, джинси, джемпери нейтральних кольорів — основні інгредієнти для створення простих і невимушених образів, що відзначаються практичністю.

Фото: JONATHAN DANIEL PRYCE

Класичний стиль також може передбачати певні тенденції. Безпомилковий варіант — додати до практичного образу (наприклад, до пальта базового кольору і строгих брюків) взуття, яке вже кілька сезонів поспіль популярне в інсайдерів: чорні черевики або ботильйони.

Реклама
Фото: DIEGO ANCIANO

У вічному пошуку бездоганного зимового образу поєднання піджака або пальта в клітинку й джинсів здається ідеальним. Причин кілька: такий образ швидко і ефективно додає стилю й адаптується до різних стилістичних сценаріїв залежно від аксесуарів, до прикладу, кросівок чи зручних черевиків на високому підборі.

Фото: DIEGO ANCIANO

Брючний костюм — ще один безпомилковий варіант для шанувальниць класичного стилю, коли йдеться про створення функціональних і практичних образів. Щоб носити їх узимку, достатньо додати пальто крою оверсайзу.

Багатошаровість -—виграшний спосіб пристосувати стиль до температури. Головний трюк — додати в'язані жилети або джемпери з високим коміром поверх суконь і сорочок, а також під пальто

Класичні кросівки — найкращий предмет гардеробу для створення теплого образу, але при цьому не забуваючи про комфорт. Яскраві спортивні костюми й аксесуари краще поєднувати з верхнім одягом базових відтінків.

Бежеве вовняне пальто стає основним предметом гардеробу взимку. І це інвестиція, яка сезон за сезоном протистоїть тенденціям і є надійним союзником у створенні будь-якого образу. Найпростіший варіант — поєднати його з black total look або карамельними відтінками.

Якщо існує елегантний та водночас практичний образ, це, безсумнівно, той, який складається з пальта або дублянки, джинсів і зручних черевиків на високих підборах. Це поєднання стало зірковою уніформою саме завдяки француженкам.

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.