До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бра з жакетом – один з головних трендів цього літа

Костюм з піджаком більше не носять тільки в офісі. Дві частини, що складаються зі штанів і жакета, є ідеальним варіантом, який можна взяти з собою у будь-яке місце: на шопінг, побачення, прогулянку чи особливу подію. Та цього сезону модниці роблять ставку на нове неофіційне поєднання – розслаблений жакет та мінімалістичний бра.

Реклама

Незважаючи на те, що цього сезону різноманітні жилети знову стали одними з головних трендів, не варто забувати про класику. Багато модниць продовжують робити ставку на позачасову елегантність, таку як чорний, білий, синій або бежевий піджак. Streetstyle-зірки оновлюють його стилізацію, досягаючи ефектного результату, який уже став вірусним.

Цієї весни робіть ставку на комбінацію жакета і бра. Результат залежатиме від аксесуарів, які ви виберете для завершення образу: намисто з перлів чи масивне кольє, мюлі чи кросівки, сумка-кошик або багет, окуляри в класичному або футуристичному стилі... Застосовуйте цю формулу як завгодно, залишаючись вірною своєму стилю.

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.